Η Κομματική Οργάνωση   Χαλκίδας  του ΚΚΕ καταγγέλλει τη Δημοτική Αρχή  της  πόλης , που καθημερινά, με συνεργεία, κατεβάζει αεροπανό και αφίσες της  ΚΝΕ   για το  φεστιβάλ που γίνεται στις 11 και 12  Σεπτέμβρη  στη Χαλκίδα.  
Ο  αρμόδιος  αντιδήμαρχος  και συνολικά η δημοτική  αρχή  αντί να ασχολείται με τα πραγματικά προβλήματα που βασανίζουν τους  κατοίκους  της Χαλκίδας , την ακρίβεια,  το κυκλοφοριακό,  την  καθαριότητα  της πόλης , τους ελεύθερους χώρους , τους  παιδικούς σταθμούς  και τόσα  άλλα  , επιδίδεται σ’ αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια.
Η  διάδοση  των ιδεών  που  παλεύει το  ΚΚΕ  και η ΚΝΕ  δεν έχουν καμιά   σχέση  με την εμπορική  αφίσα  και την  διαφήμιση,   όπου  ο δήμος   δείχνει  την ανοχή του και την στήριξή του. Δηλώνουμε  πως τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να μας σταματήσουν από το δικαίωμα να προπαγανδίζουμε και να διακινούμε τις θέσεις μας στο λαό.
 Καλούμε  τους εργαζόμενους να καταδικάσουν αυτήν την πρακτική, που επέβαλαν  μαζί  η ΝΔ  και το ΠΑΣΟΚ  στο δήμο της Χαλκίδας.