Με ένα πολύ όμορφο σχέδιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αρχίζουν σήμερα μας υποδέχεται η Google. Οι Ολυμπιακοί αγώνες θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για την έναρξη των 30ών Ολυμπιακών Αγώνων και τα βλέμματα όλου του πλανήτη είναι στραμμένα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Οι Βρετανοί έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλεια και η κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει ακόμα και τον στρατό μετατρέποντας το Λονδίνο σε φρούριο.

Ο Πύργος του Ρολογιού, στο βόρειο άκρο των Ανακτόρων του Ουεστμίνστερ, το γνωστό Μπιγκ Μπεν, θα προαναγγείλει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου σήμερα, Παρασκευή.

Το Μπιγκ Μπεν θα χτυπά επί τρία λεπτά (από τις 20:12 έως τις 20:15 ώρα Λονδίνου), δηλαδή 42 συνολικά φορές. Στις 21:00 ώρα Λονδίνου θα χτυπήσει μία καμπάνα. 27 τόνων, φτιαγμένη στο 442 ετών Whitechapell Bell Foundry, που θα σημάνει και την έναρξη της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών.

Οπως κάθε 4 χρόνια έτσι και φέτος στο σπουδαίο αθλητικό γεγονός δίνουν ραντεβού οι μεγαλύτεροι αθλητές του πλανήτη.

Ποιοι είναι αυτοί, όμως, που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού αλλά και ποιοι είναι αυτοί που δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην κορυφαία διοργάνωση.

Οι σούπερ σταρ

Η Σερένα Γουίλιαμς στο τένις, το δίδυμο Κέρι και Μίστι που είναι το κορυφαίο ζευγάρι στο μπιτς βόλεϊ. Οι Αμερικανίδες αθλήτριες κατέκτησαν χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του 2004 και του 2008. Ο Μάικλ Φελπς, ο 26χρονος κολυμβητής ήταν ο αθλητής που κατέκτησε τα περισσότερα χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς της Αθήνας και του Πεκίνου. Ο Γιουσέιν Μπολτ, ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη στα 100 και στα 200 μέτρα.