Ενδιαφέρουσα η σύνθεση του τραπεζιού την Παρασκευή το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα, με κεντρικό πρόσωπο τον Χρήστο Παγώνη. Απο το συνδικαλιστικό, επιστημονικό και πολιτικό χώρο οι φίλοι του Χρ.Παγώνη ήταν εκεί.

Ο Χρήστος Παγώνης βρέθηκε χθες με φίλους του σε γνωστή ταβέρνα λίγο πιο έξω απο τη Χαλκίδα. Ο συνδικαλιστικός χώρος, ο επιστημονικός αλλά βέβαια και ο πολιτικός εκπροσωπήθηκαν επάξια στο εν λόγω τραπέζι, που είχε περισσότερο φιλικό χαρακτήρα απο μια επίσημη συγκέντρωση. Αν και τα παραπολιτικά υπονοούμενα…. στις εποχές που ζούμε, επιτρέψτε μας να τα αφήνουμε να εννοηθούν… Στο τραπέζι λοιπόν, ήταν μεταξύ άλλων ο Περικλής Παπαδόπουλος – έχει διατελέσει πρόεδρος του ΟΕΕ,  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΕ ΟΤΕ, Θρασύβουλος Παπαγεωργίου, ο Γιάννης Λιάσκος – γνωστός τόσο για τη συγγραφική του ιδιότητα όσο και για την πορεία του στο συνδικαλιστικό χώρο της εφορείας. Επίσης στην παρέα ήταν ο Γιώργος Μητροπέτρος – οικονομολόγος και συχνά…. αρθρογράφος και αρκετοί άλλοι φίλοι.

Το ενδιαφέρον όμως της βραδιάς ήταν πως στην ίδια ταβέρνα, αλλά σε διαφορετικά τραπέζια βρέθηκαν ο Άλκης Παύλοβιτς του Συνασπισμού με τη δική του παρέα – αρκέτα πιο διακριτικός, καθώς και ο Βασίλης Καθαροσπόρης, η Λίλιαν Ζλακώνη και ο Γιάννης Μπάκας, που ήταν καλεσμένοι σε άλλο τραπέζι στενού τους φίλου. Διαχυτικός ο Βασίλης Καθαροσπόρης και αυθόρμητος, όπως είναι, συνομίλησε για αρκετή ώρα με την παρέα του Χρήστου Παγώνη, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία και για μια φωτογραφία σε στιγμές διασκέδασης και φιλικής κουβέντας.

Βέβαια, ο Γιώργος Μητροπέτρος είχε την καλή διάθεση να μας εξηγήσει το λόγο της συνεστίασης. – δείτε το σχετικό σχόλιο που μας έστειλε. 

Δείτε τις φωτογραφίες