Καταπληκτικός, ο Αντώνης Ρέμος, καταπληκτική η συναυλία του, καταπληκτικά τα τραγούδια που ερμήνευσε για τους Χαλκιδέους, μικρούς και μεγάλους, που βρέθηκαν χθες το βράδυ στο χώρο του Daluz στις Αλυκές, για να τον απολαύσουν….. Και δε θέλω αντιρρήσεις!!!!

Μπορεί λίγο ο καιρός, που έπαιζε χθες όλη μέρα με τα νεύρα μας – θα βρέξει δε θα βρέξει, ακόμα περισσότερο βέβαια τα δυσάρεστα γεγονότα στην Αθήνα με τη ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απο την Ολομέλεια της βουλής, να απέτρεψαν την παρουσία του επιθυμητού αριθμού Χαλκιδέων στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου, αλλά όσοι παραβρέθησαν πέρασαν μια μαγική μουσική βραδιά….

Κατά κοινή ομολογία, ο Αντώνης Ρέμος ήταν σε μεγάλα κέφια και φάνηκε στη σκηνή αυτό. Η ερμηνεία αγαπημένων παλιών και νέων τραγουδιών του ήταν μοναδική και ταξίδεψε για πάνω απο δύο ώρες τους Χαλκιδέους σε μουσικά καλοκαιρινά μονοπάτια… Τη δική της εντυπωσιακή παρουσία έκανε επί σκηνής και η Ειρήνη – πρώην παίκτρια του X Factor…. Βέβαια κάτι απο Φουρέιρα το όλο στυλ έφερνε, αλλά φάτε μάτια ψάρια…. που λέει και ο λαός. Καλή φωνή και ακόμα καλύτερη η εμφάνισή της!!!

Και για να πιάσουμε λίγο και τον κους κους… κάπου εκεί πίσω στα παρασκήνια θαρρώ πως πήρε το μάτι μου και την Υβόννη με πολύ casual αμφίεση…

Να σημειώσω, ότι ο Αντώνης Ρέμος ήταν Χαλκίδα απο νωρίς το απόγευμα, αφού παραχώρησε συνέντευξη – αποκαλυπτική θα πω – στο ΣΟΚFM…. Άλλωστε όλο το επιτελείο του Ραδιοφωνικού Σταθμού ήταν στη συναυλία και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκε όπως και οι λοιποί….

Ακολουθείστε μας στο Google News