Πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας του Κινήματος Αλλαγής Γιάννη Μπουροδήμου στη Νέα Αρτάκη.

Ο χώρος της εκδήλωσης ήταν ασφυκτικά γεμάτος από φίλους και υποστηρικτές του Γιάννη Μπουροδήμου. Το παρών έδωσε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, μέλη της Νομαρχιακής Εύβοιας του Κινήματος Κώστας Τσάμαρης και Γιώργος Τριμίντζιος και πολλοί φίλοι.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν από το πλευρό του η όμορφη σύζυγος του και παιδαγωγός Τάνια Μάντζαρη με τις κόρες τους. Την προσφώνηση του υποψήφιου βουλευτή την έκανε η Μαρία Ξεφτεράκη, φίλη προσωπική, η οποία τόνισε την πολυετή εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Γιάννης Μπουροδήμος ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και τόνισε το δίλημμα αυτών των Εθνικών εκλογών που είναι ή ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή περιπέτειες.

Ο ίδιος δήλωσε μεταξύ άλλων: Η χώρα μας παραμένει σε οικονομική και κοινωνική κρίση, έχοντας βγει από τα μνημόνια “θεωρητικά”, που μας βασάνισαν, που μεγάλες ομάδες του πληθυσμού τις έβαλαν στο περιθώριο.

Δοκιμάσαμε τα πάντα, τα Ζάππεια του Σαμαρά, την Θεσσαλονίκη του Τσίπρα, την ελπίδα του Τσίπρα τον Βαρουφάκη που ήταν μία οφθαλμαπάτη, οι επιπολαιότητες του Καραμανλή που μας έφεραν στο 1ο μνημόνιο και όχι ο Γιώργος Παπανδρέου όπως κάποιοι θέλουν να πλασάρουν.

Τέλος ο Γιάννης Μπουροδήμος τόνισε ότι επιδίωξη του Κινήματος είναι μία ισχυρή εντολή από τον λαό, ώστε να γίνει και πάλι πρωταγωνιστής.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπανδρέου που μεγαλούργησε μέσα από το ΠΑΣΟΚ και ζητά την ψήφο από τον Ευβοϊκό λαό για να τον εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια.

Ακολουθείστε μας στο Google News