Σοβαρές αιχμές κατά της Περιφερειακής Αρχής και προσωπικά κατά του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού άφησε ο Κώστας Μαρκόπουλος, επικεφαλής της παράταξης Στερεά Περιφέρεια, αποκαλύπτοντας ότι ο ΟΛΝΕ είχε απευθύνει από τον Φεβρουάριο του 2025 επίσημο αίτημα προς την Περιφέρεια για την αναγκαία συντήρηση της Γέφυρας του Ευρίπου, ύστερα από διαπιστωμένα προβλήματα κατά τη διάρκεια επιθεώρησης.
Όπως σημειώνει, το αίτημα συνοδευόταν από τεκμηριωμένη πρόταση και κοστολόγηση, όμως ουδέποτε προωθήθηκε ως θέμα ουσίας στην Περιφερειακή Επιτροπή. Αντιθέτως, κατατέθηκε μόνο σχέδιο για τη δημιουργία μουσείου σχετικού με το φαινόμενο της παλίρροιας.
«Η Περιφέρεια εμφανίζεται ξανά χωρίς προτεραιότητες και χωρίς σχεδιασμό. Λυπάμαι, αλλά δεν εκπλήσσομαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαρκόπουλος, επιρρίπτοντας ευθύνες για ολιγωρία στη διαχείριση ενός κρίσιμου ζητήματος υποδομών.
Ακολουθείστε μας στο Google News