Το ντοκιμαντέρ «I WANT TO BE A WINNER – Θέλω να είμαι νικητής» της Χριστίνας Βάζου συμμετέχει στο 19ο Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας – docfest και θα προβληθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 20:45, στην Αίθουσα 2, Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, Λεωφόρος Χαϊνά 93, 34132 Χαλκίδα.
Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τη ζωή τριών ανήλικων ασυνόδευτων προσφύγων από το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη/Συρία και το Μπουρούντι, οι οποίοι γίνονται φίλοι σε ένα Κέντρο Φιλοξενίας στην Ελλάδα. Καταγράφοντας την πορεία τους για τέσσερα χρόνια, η ταινία αναδεικνύει το ψυχικό τους σθένος, τη στάση τους απέναντι στη ζωή και τον αγώνα τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Μέσα από την οπτική της Χριστίνας Βάζου, φωτογράφου και εργαζόμενης στο Κέντρο Φιλοξενίας, το ντοκιμαντέρ προσφέρει μια ειλικρινή ματιά πίσω από την ταυτότητα του «πρόσφυγα», αποκαλύπτοντας καθολικές αλήθειες που αφορούν όλους μας. Παρά τις διαφορετικές ιστορίες τους, οι τρεις νέοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να αναδειχθούν νικητές.
Μια συγκινητική ιστορία ενηλικίωσης, γεμάτη σοφία και εσωτερική δύναμη!
Συντελεστές
Σκηνοθεσία – Σενάριο – Βίντεο – Ηχοληψία: Χριστίνα Βάζου
Μοντάζ – Χρωματική Διόρθωση – Μίξη Ήχου: Μιχάλης Παπαδάκης
Παραγωγή: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΚΑΒ – Κοινωνικό Ελληνικό Κλιμάκιο Άμεσης Βοήθειας (ανεξάρτητη κοινωνική οργάνωση)
Δείτε το τρέιλερ: