Με αφορμή τα 100 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση των Προσκόπων στην πόλη της Χαλκίδας 1919, oι Πρόσκοποι Χαλκίδας γιορτάζουν μία σημαντική για την πόλη μας επέτειο.

Η έλευση της πανδημίας έθεσε σε αναμονή τα σχέδιά των Προσκόπων, ωστόσο με την κατάσταση να είναι σε καλύτερη πορεία, το τριήμερο 14-15-16 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μάλλιου μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι, μία σειρά από δράσεις όπως εκθέσεις, κατασκευές, μεγάλα παιχνίδια, ομιλίες σημαντικών προσωπικοτήτων της πόλης μας, ώστε να προβληθεί ο εθελοντισμός και η προσφορά ενώ παράλληλα θα δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν με ανοικτό κάλεσμα στις δράσεις στην πόλη μας.

‘’Ελάτε να ανακαλύψετε τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η Προσκοπική ζωή. Ζήστε την περιπέτεια μέσα δράσεις εθελοντικού χαρακτήρα, προσφοράς και με παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για κάθε ηλικία!’’

Oι Πρόσκοποι Χαλκίδας σε συνεργασία με τον σύλλογο ‘Ο Καλός Σαμαρείτης’ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 08:30-13:30 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ενώ το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 σε συνεργασία με τον οργανισμό ΙΟΑΣ θα γίνει παρουσίαση έρευνας ανιχνευτών Χαλκίδας, προβάλλοντας το κοινό έργο στον εθελοντισμό και την προσφορά για έναν κόσμο κάθε φορά καλύτερο!

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

• Γιορτάζουμε τα 100 με την υποστήριξη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Ευβοίας, του Δήμου Χαλκιδέων και της ΔΟΑΠΠΕΧ και του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας
• Η δράση μας γίνεται δυνατή με την σημαντική στήριξη των ΣΑΝΚΕ ΕΠΕ, Δίρφυς ΑΕ και Ξενοδοχείο Lucy
• Χορηγοί Επικοινωνίας: Star Κεντρικής Ελλάδας, Ραδιοφωνικός Σταθμός NRG FM

Ακολουθείστε μας στο Google News