Διαψεύδονται όλοι όσοι σαν «σύγχρονες Κασσάνδρες», απαξιώνουν το ΕΚΠΑ μιλώντας για ελάττωση του αριθμού των φοιτητών δημιουργώντας έτσι σκόπιμα αναστάτωση στην κοινωνία των Ψαχνών και της ευρύτερης περιοχής, δήλωσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης αναφερόμενος στην εξέλιξη της εισαγωγής 1125 εισακτέων στα νέα 5 τμήματα του ΤΕΙ Χαλκίδας.
1125 φοιτήτριες και φοιτητές εισάγονται στα τμήματα του ΕΚΠΑ που εδρεύουν στα Ψαχνά. Αφορούν μόνο τα 5 τμήμα που είναι για φέτος και όχι το σύνολο των 9 τμημάτων που θα λειτουργήσουν από την επόμενη χρονιά.
Εμείς που από την αρχή σταθήκαμε σταθερά υπέρ της αναβάθμισης των σπουδών, δηλώνουμε σήμερα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι και ευχόμαστε στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και στο διδακτικό προσωπικό καλή αρχή και καλή πορεία, συμπλήρωσε ο Τάσος Πρατσόλης.
Ακολουθείστε μας στο Google News