Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Εύβοιας και Σκύρου με θέμα: «Συνεργασία και Συνέργειες για την Ανάπτυξη του Νομού» 31 Μαΐου έως 1 Ιουνίου 2024.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ανοίγει τον διάλογο για ένα νέο παραγωγικό και αναπτυξιακό μοντέλο της Εύβοιας, με την διοργάνωση του 1ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Εύβοιας και Σκύρου με θέμα: «Συνεργασία και Συνέργειες για την Ανάπτυξη του Νομού», το οποίο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 στο Επιμελητήριο Εύβοιας, εστιάζοντας στις εξής θεματικές ενότητες.

blank
  • Προσβασιμότητα και συνδεσιμότητα: Υποδομές, μεταφορές και ενέργεια
  • Επιχειρηματικότητα, καινοτομία, υψηλή προστιθέμενη αξία, χρηματοδότηση
  • Αειφόρος ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς
  • Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Οι μικροί που θέλουν να αναπτυχθούν

Στις παραπάνω ενότητες – στις οποίες αναμένεται να καλυφθεί το σύνολο των θεμάτων που επηρεάζουν άμεσα ή έμμεσα την ανάπτυξη και την πρόοδο του Νομού Ευβοίας – εκπρόσωποι της πολιτείας, της αυτοδιοίκησης, της ακαδημαϊκής και της επιχειρηματικής κοινότητας, θα καταθέσουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για το αναπτυξιακό παρόν και το μέλλον της Εύβοιας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Εύβοιας & Σκύρου.

Δείτε το συνοπτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου:

Ακολουθείστε μας στο Google News