Στις 19-20 Μαρτίου 2016 πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρονιά η Συνάντηση Βαρέων Αθλημάτων(Δυναμικό Τρίαθλο,Strongman,Χειροπάλη και Διελκυστίνδα)στην Αμάρυνθο

Το 2015 γράφτηκε ιστορία με την διεξαγωγή του 1ου Επισήμου Αγώνα Strongman πλαισιωμένο και από άλλα αθλήματα,όπως το Δυναμικό Τρίαθλο,την Χειροπάλη και τη Διελκυστίνδα.Στις 19-20 Μαρτίου 2016 πραγματοποιείται  η συνάντηση Βαρέων Αθλημάτων στην Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας. Μια πρωτοβουλία του Ελληνικού Σωματείου Δυναμικού Τριάθλου,που είναι αποκλειστικός επρόσωπος των Παγκόσμιων Ομοσπονδιών στην Ελλάδα,και του κ.Κόη Βαγγέλη,μέλος και συνεργάτης του ΕΣΔΤ. Επίσης υπό την αιγίδα του Δήμου Ερέτριας,το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου «Ο Δαφνηφόρος Απόλλων’ το Greek Armwrestling Club και το LIVADEIA ARMWRESTLING TEAM.

Η εκδήλωση θα είναι διήμερη,δίνοντας περισσότερο χρόνο στα αθλήματα του Δυναμικού Τριάθλου και της Χειροπάλης αφού θα αναπτυχθούν περισσότερες κατηγορίες σε αυτά.Στο Strongman θα εμπεριέχονται περισσότερες και πιο δύσκολες δοκιμασίες,με τη διαβάθμισή του,σε 2 κατηγορίες -95 και +95,ενώ στη Διελκυστίνδα θα δημιουργηθούν ομάδες τω (4)ατόμων.
Και τα τέσσερα αθλήματα(Δυναμικό Τρίαθλο,Strongman,Χειροπάλη και Διελκυστίνδα)απαιτούν δύναμη,τεχνική,εμπειρία,εναρμόνιση του νου με το σώμα.