Την Τρίτη, 18. Αυγούστου, στις 18:00, στο Γήπεδο Γυμνού, διεξήχθη το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και αρχηγού του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού επί σειρά ετών.

Στο εν λόγω Τουρνουά σε αγώνες μη κατάταξης και χωρίς βαθμολογία, διάρκειας 20 λεπτών έκαστος, συμμετείχαν οι ομάδες παλαιμάχων-βετεράνων ποδοσφαιριστών των ακόλουθων ποδοσφαιρικών σωματείων: Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού, Α.Ο. Αμαρυνθιακός, Απόλλων Ερέτριας, Α.Ο. Καρύστου και ΠΑΟ Πολιτικών. Μετά το τέλος των αγώνων μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων των παλαιμάχων έλαβε χώρα απονομή τιμητικών πλακετών και κάδρων φανέλας σε ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού. Συγκεκριμένα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Α.Ο. Όλυμπο Γυμνού ο κ. Νικόλαος Δαφνής και η οικογένεια του αείμνηστου Ευάγγελου Παρασκευά.

Μετά το τέλος των βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε απονομή κυπέλων στους αρχηγούς των ομάδων, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν.

Η είσοδος ήταν ΔΩΡΕΑΝ, τα έξοδα της διοργάνωσης καλύφθηκαν από τους απογόνους της Οικογένειας του αείμνηστου Ιωάννη Ε. Χαϊνά και το Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού συνέβαλε στην εν γένει οργάνωση του τουρνουά.

Οι απόγονοι της Οικογένειας Ιωάννη Ε. Χαϊνά επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τις ομάδες παλαιμάχων που συμμετείχαν στο τουρνουά, το Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού για την καθοριστική του συμβολή στη διοργάνωσή του, το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ερέτριας «Δαφνηφόρος Απόλλων» και τον Ιατρό κ. Νίκο Αντωνίου για την παρουσία του και την παροχή των ιατρικών του υπηρεσιών αφιλοκερδώς.

Επιπρόσθετα, ευκαιρίας δοθείσης, ευχαριστούμε το Δ.Σ. της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, για τη τιμητική και συμβολική ενέργειά τους να ονομάσουν το πρωτάθλημα παίδων της ΕΠΣ Εύβοιας της περιόδου 2014-2015 «Πρωτάθλημα Παίδων Ιωάννη Χαϊνά», να διοργανώσουν τον μεγάλο και μικρό τελικό του εν λόγω πρωταθλήματος στο Γήπεδο Γυμνού και να παραδώσουν στους απογόνους της Οικογένειας του Ιωάννη Ε. Χαϊνά τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο. Τέλος, ευχαριστούμε την Α.Ε. Ληλαντίου και τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς για την ευγενική και τιμητική τους ενέργεια να προσφέρουν πλακέτα τιμής ένεκεν στην Οικογένεια του Ιωάννη Ε. Χαϊνά, για την προσφορά του στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο και εν γένει στον αθλητισμό, στις 30/05/2015, ημερομηνία του μεγάλου και μικρού τελικού του πρωταθλήματος παίδων 2014-2015.

Η πρόθεση των απογόνων της Οικογένειας Ιωάννη Ε. Χαϊνά είναι το τουρνουά ποδοσφαίρου στην «Μνήμη του Ιωάννη Ε. Χαϊνά» να καταστεί θεσμός στα ευβοϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα που αφενός θα τιμά τη μνήμη του Ιωάννη Χαϊνά, ως ανθρώπου και ποδοσφαιριστή και αφετέρου μέσα από τις βραβεύσεις θα αποτυπώνονται οι αρχές, οι αξίες, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και εν γένει των ανθρώπων του ποδοσφαίρου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. Όλυμπος Γυμνού και των απογόνων της Οικογένειας του  Ιωάννη Ε. Χαϊνά.