Η Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας διοργανώνει το 4ο Φεστιβάλ της το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2026, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, φέρνοντας κοντά χορωδίες και φίλους της χορωδιακής μουσικής για ένα διήμερο αφιερωμένο στο τραγούδι και τη συνεργασία.
Στο φεστιβάλ συμμετέχουν χορωδιακά σύνολα από τη Χαλκίδα, Σαλαμίνα, Πάτρα, Καρδίτσα, Παλαιό Φάληρο, Αταλάντη και Διόνυσο, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει διαφορετικά μουσικά ύφη και εποχές. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ερμηνείες που αναδεικνύουν τη δύναμη της χορωδιακής τέχνης και της ανθρώπινης φωνής.
Η εκδήλωση αποτελεί μια γιορτή πολιτισμού ανοιχτή σε όλους, με ελεύθερη είσοδο. Οι συναυλίες ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 19:15.
Διοργάνωση: Πολυφωνική Χορωδία Χαλκίδας – Chalkis Choir Movement.
Ακολουθείστε μας στο Google News