Με τη φράση «Tραβήχτε τζούρα από τον καφέ, ρουφηξιά από το τσιγάρο. Γιατί θα χρειαστεί. Ακολουθούν οι 33 κατηγορίες κατά της συμμορίας του Ηλία Κασιδιάρη», ο Αντώνης Πανούτσος σχολιάζει τις τελευταίες αποκαλύψεις σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, στη στήλη του, στο Sportday.gr, με τίτλο: «Με το φτωχό μου το μυαλό …λέω εγώ».

1. Παραχάραξη 2. Κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων 3. Πλαστογραφία 4. Πλαστογραφία και κατάχρηση ενσήμων  5. Ψευδής βεβαίωση, νόθευση 6. Εμπρησμός 7. Εμπρησμός σε δάση 8. Πλημμύρα 9. Εκρηξη 10. Παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες 11. Πρόκληση ναυαγίου 12. Δηλητηρίαση πηγών και τροφίμων 13. Διατάραξη της ασφάλειας σιδηροδρόμων, πλοίων και αεροσκαφών 14. Ανθρωποκτονία από πρόθεση 15. Βαριά σωματική βλάβη 16. Αρπαγή 17. Εμπόριο δούλων 18. Εμπορία ανθρώπων 19. Αρπαγή ανηλίκων 20. Ακούσια απαγωγή 21. Βιασμός 22. Κατάχρηση σε ασέλγεια 23. Αποπλάνηση παιδιών 24. Πορνογραφία ανηλίκων 25. Σωματεμπορία 26. Ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής 27. Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής 28. Υπεξαίρεση 29. Ληστεία 30. Εκβίαση 31. Απάτη 32. Απάτη με υπολογιστή 33. Διευκόλυνση της παρανόμου εισόδου ή εξόδου ή της παρανόμου μεταφοράς υπηκόων τρίτων χωρών. Ολα να τα καταλάβω. Ακόμα και το εμπόριο δούλων. Στην πλημμύρα όμως έχω πρόβλημα. Χτύπησε ο Μωϋσής τη ράβδο και χώρισαν τα νερά της θαλάσσης αλλά επειδή ήταν Εβραίος χτύπησε και ο Κασιδιάρης και ο περιούσιος λαός την πάτησε στη μέση της διαδρομής;

Στα κατηγορητήρια όπως και στις πληροφορίες για τις δραστηριότητες των μελών της Χρυσής Αυγής πρέπει να κρατιέται μια σοβαρότητα. Το σκεφτόμουνα χτες, διαβάζοντας τα ρεπορτάζ για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του βουλευτή της Χ.Α. Παναγιώτη Λαγού. Σε γενικές γραμμές η εικόνα που δίνεται είναι αυτή που μαρτυράει το παρουσιαστικό του. Ενας μπράβος της νύχτας, που βρήκε πολιτικό καταφύγιο σε μια οργάνωση. Ανάμεσα όμως στις άλλες δραστηριότητες του  εκπροσώπου του λαού αναφέρονται και «διαστροφικές τάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια». Ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό. Αν δεν ήταν ο Λαγός ο χρυσαυγίτης, αλλά ένας αριστερός και αποκαλυπτόταν ότι η ΕΥΠ καταγράφει  τις φαντασιώσεις του, τι σεντόνια θα είχαν γραφτεί για τον Μεγάλο Αδελφό που μας παρακολουθεί. Δεν έπρεπε λοιπόν να τις καταγράφουν; Το αντίθετο. Πολύ καλά  έκαναν. Γιατί άλλο να έχει τις φαντασιώσεις κάποιο nerd με γιαλούμπες, που δεν μπορεί να σηκώσει σακούλα του σούπερ μάρκετ και το πολύ να τα ακουμπάει σε κάποιο porno site και άλλο ο Λαγός που από μέγεθος και ταμπεραμέντο μπορεί να κάνει τις φαντασιώσεις του πραγματικότητα. Για αυτό όταν 50 μπουκάλια και ο Τσελεμεντές του Αναρχικού βρίσκονται σε κατάληψη είναι άξια αναφοράς, αλλά αν βρεθούνε σπίτι μου, πάει να πει ότι το γύρισα στην μπύρα και το παίζω τζόβενος.