«Άκομψη η τοποθέτηση της Διοικητού του Νοσοκομείου Χαλκίδας» αυτό υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, για δηλώσεις της κ.Καφαντάρη σχετικά με τις εργασίες που έχουν σταματήσει εδώ και τρεις μήνες στο Κ/Υ Ιστιαίας, αλλά και για την κατάσταση της υγείας στο νομό. Οι δηλώσεις έγιναν κατά την εκδήλωση παραλαβής του αναισθησιολογικού μηχανήματος.

Στην εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας με σκοπό να τιμήσουν το Σύλλογο Χαλκιδέων, που αποδέχθηκε την πρότασή τους να πρωτοστατήσει στην αγορά ενός αναισθησιολογικού μηχανήματος, το οποίο δώρισαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, παρευρέθηκε το Σάββατο 12 Μαρτίου ο βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου.
Μετά την εκδήλωση ο βουλευτής δήλωσε:
«Θέλω να συγχαρώ την Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Εύβοιας, το Σύλλογο Χαλκιδέων και το Σύνδεσμο Φίλων του Νοσοκομείου για την πρωτοβουλία τους να δωρίσουν ένα πολύ απαραίτητο και πολύτιμο μηχάνημα στο Νοσοκομείο. Είναι ευχής έργο η ιδιωτική πρωτοβουλία να καλύπτει τις ελλείψεις του Δημόσιου τομέα.
Σε κάθε περίπτωση πάντως, θεωρώ τουλάχιστον άκομψη την τοποθέτηση της διοικητού του Νοσοκομείου Χαλκίδας, που επιχείρησε να αποδώσει όλα τα δεινά σε συγκεκριμένη περίοδο χωρίς αντίστοιχη αιτιολόγηση και χωρίς στοιχειώδη αλήθεια.
Για παράδειγμα, υποστήριξε ότι οι εργασίες για την επέκταση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας ολοκληρώνονται σύντομα, ενώ όλη η Βόρεια Εύβοια γνωρίζει ότι οι εργασίες σταμάτησαν, επειδή εδώ και τρεις μήνες χωρίς καμία αιτιολόγηση δεν γίνονται πληρωμές.
 Έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε αλλά δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοια διαστρέβλωση της αλήθειας».
Σημείωση:
Στη φωτογραφία διακρίνεται ο Σίμος Κεδίκογλου με τα μέλη του μουσικοχορευτικού συλλόγου Ιστιαίας, που πλαισίωσαν την εκδήλωση.
Ο Σίμος Κεδίκογλου συνεχάρη τα παιδιά και δήλωσε περήφανος για την προσφορά τους, καθώς έχουν κάνει γνωστή την ιδιαίτερη πατρίδα του ακόμα και στην Κίνα, όπου απέσπασαν παγκόσμια διάκριση «τιμώμενης χώρας».