Η αγορά της Χαλκίδας και όχι μόνο η οδός Αβάντων, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές των μεγάλων πόλεων σε όλη την Ελλάδα. Στην αγορά της Χαλκίδας, θα βρείτε επώνυμες μάρκες σε ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ, είδη σπιτιού, κοσμήματα, παιχνίδια και έπιπλα.

Το Eviaportal.gr είναι η πρώτη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας που δημιούργησε την Δράση «Στηρίζω την Εύβοια», όπου οι επιχειρήσεις του νομού, παρουσιάζουν τις προσφορές τους, με σκοπό να ενημερώσουμε και να αναδείξουμε στην τοπική κοινωνία τα οφέλη από την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Άννα Παππά, Υποψήφια Εύβοιας ΝΔ 2019 Ιούλιος

Σημαντικό κομμάτι του εμπορικού κόσμου της Εύβοιας, είναι και οι υπηρεσίες!!

 

*Σκεφτείτε, πως κάθε φορά που αποφεύγετε να αγοράσετε από την τοπική αγορά στερείτε από την τοπική κοινωνία ένα εισόδημα.

*Στηρίξτε την τοπική αγορά, μην την αφήσετε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Μην αφήσετε να χαθεί η πνοή του τόπου.

Κάθε κατάστημα που βάζει λουκέτο στην πόλη μας, είναι και μια οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο, είναι ένα επιπλέον χτύπημα που αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στην πόρτα της δικής μας επιχείρησης, του δικού μας σπιτιού.

Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι.

Έρχονται τα χριστούγεννα, η Χαλκίδα θα βάλει τα καλά της, το ίδιο και οι βιτρίνες των καταστημάτων. Έχουμε ανάγκη από μία καλύτερη ψυχολογία, από μία νότα αισιοδοξίας. Μην ξεχνάτε να αγοράζεται τοπικά!!

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο της χώρας μας, οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να μην κλείσουμε τα μάτια μας στο πρόβλημα του διπλανού μας.

Δεν μας επιτρέπεται η αδιαφορία ή προκλητική άγνοια, πως η πράξη μας ή τα λεγόμενά μας, επηρεάζουν την πόλη μας, επηρεάζουν εμάς τους ίδιους.

Στηρίζουμε τοπικά, για να ελπίζουμε για το αύριο.

Κάνοντας μία βόλτα στην αγορά της Χαλκίδας, της Λίμνης, της Αιδηψού, της Καρύστου και σε όλη την Εύβοια, θα ανακαλύψετε «θησαυρούς», μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Στην τοπική αγορά, έχετε και μεγαλυτερη πιθανότητα, να βγείτε κερδισμένοι, αφού οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα σας κάνουν και άτυπα κάποιες εκπτώσεις!!

Οφείλουμε σε αυτό το σημείο, να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στο Ράδιο Ταξί Χαλκίδας, που μειώνει τα κόμιστρα απο 1 Δεκεμβρίου. Οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα ανθρωπιάς τους.

Καλές γιορτές σε όλους!