Ο Αγροτοκτηνοτροφικός σύλλογος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας αναφέρει ότι δεν έχει γίνει καμία προμήθεια σε ζωοτροφές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου:

Πριν δυο εβδομάδες το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλείς τους: κ. Τριαντόπουλο, κ. Αμυρά και κ. Κεδίκογλου παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Κελαϊδίτη διαβεβαίωναν τους κτηνοτρόφους της περιοχής πως έγινε ο διαγωνισμός – διεθνής και μέσα σε λίγες μέρες θα αρχίσει η προμήθεια ζωοτροφών.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, πριν δυο μέρες μάθαμε ότι όχι μόνο δεν υπήρχε διεθνής διαγωνισμός, αντιθέτως έγινε κλειστός διαγωνισμός με πρόσκληση από την περιφέρεια μόνο σε έναν επιχειρηματία ο οποίος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και ο διαγωνισμός κρίθηκε άγονος, οπότε ξανά μανά από την αρχή με τις καθυστερήσεις που αυτό συνεπάγεται.

Είναι πλέον σοβαρά εκτεθειμένοι στα μάτια των κτηνοτρόφων τις περιοχής, τα κοπάδια όσα έχουν μείνει επειδή οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο αυξημένο κόστος των ζωοτροφών, ψοφάνε από την πείνα στην κυριολεξία.

Τους καλούμε εδώ και τώρα να αφήσουν τα ψέματα και την κοροϊδία περί διεθνή διαγωνισμού και να προχωρήσουν άμεσα ή σε ανοιχτό διαγωνισμό με μείωση του χρόνου ένστασης ώστε να τελειώνει γρήγορα και να πάρουν οι κτηνοτρόφοι ζωοτροφές ή να προχωρήσουν σε απευθείας πληρωμή με επιταγές voucher οι οποίες θα στοχεύουν μόνο σε αγορά ζωοτροφών από τους κτηνοτρόφους.

Να είστε σίγουροι ότι οι αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι της περιοχής μην αντέχοντας άλλο την κοροϊδία και τα ψέματα θα δώσουμε ηχηρό Αγωνιστικό παρόν στις κινητοποιήσεις που θα αρχίσουν μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Φλεβάρη διεκδικώντας συνολικά λύσεις στα οξυμένα προβλήματα που οδεύουν να μας διώξουν.

Καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους να πάρουν μαζικά μέρος στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή μας το επόμενο διάστημα.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Ακολουθείστε μας στο Google News