Την Πέμπτη 4 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ευβοίας, η παρουσίαση των 13 εργασιών που κατατέθηκαν από μαθητές, στο πλαίσιο του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας, ενώ η τελική βράβευση θα γίνει την 26η Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ο κ. Γεροντίτης Ιωάννης Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας, εκπροσωπώντας τον Φορέα, συμμετείχε την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 σε συνεδρίαση της Επιτροπής Αξιολόγησης του Νομού για τον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Στερεάς Ελλάδας κατατέθηκαν 13 εργασίες, από μαθητές του ΓΕΛ ΚΑΝΗΘΟΥ, του 3ο ΓΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, του ΓΕΛ ΑΥΛΙΔΟΣ, του ΓΕΛ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ, του ΓΕΛ ΣΚΥΡΟΥ και του 2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης αποφάσισε να πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Εύβοιας, (στον 3ο Όροφο) την Πέμπτη 4 Απριλίου και ώρα 16.00, εκδήλωση για την παρουσίαση των ανωτέρω εργασιών από τους ίδιους τους μαθητές.

Η τελική βράβευση των εργασιών, έχει οριστεί χρονικά την 26η Απριλίου 2013, ημέρα Παρασκευή, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η κα Αλιακιζόγλου Αικατερίνη θα εκπροσωπήσει το Νομό Ευβοίας στην Κεντρική Περιφερειακή Επιτροπή Αξιολόγησης.

Η διεξαγωγή του Μαθητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας, από τα Επιμελητήρια, θέλει να αναδείξει την κοινωνική διάσταση του ρόλου τους και την σπουδαιότητα της επιχειρηματικότητας. Στόχος είναι να γνωρίσουν οι μαθητές την έννοια της επιχειρηματικότητας, να συνεργαστούν, να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μιας δράσης ή επιχείρησης.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ