Μεγάλος παλμός, σημαίες με τον πράσινο ήλιο υπό τους ήχους του «Καλημέρα Ήλιε καλημέρα» και περισσότεροι από 300 πολίτες της Χαλκίδας που κατέκλυσαν την αίθουσα του ξενοδοχείου Lucy, ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά της κεντρικής ομιλίας του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια, Αλέξανδρος Θεοδώρου. Μάλιστα, τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην δήμαρχος Πειραιά, Παναγιώτης Φασούλας, που μίλησε με θερμά λόγια για τον Αλέξανδρο Θεοδώρου.

«Η συγκλονιστική σας παρουσία επιβεβαιώνει ότι το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκίδα είναι εδώ και είναι ενωμένο δυνατό», τόνισε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Θεοδώρου προσθέτοντας ότι οι πολίτες έστειλαν ισχυρό μήνυμα αλλαγής και ανατροπής για το ΠΑΣΟΚ τόσο στη Χαλκίδα όσο και σε όλη την Εύβοια. «Σήμερα στέλνετε μήνυμα ανανέωσης στην επόμενη Βουλή με την εκλογή Ευβοιώτη βουλευτή από το ΠΑΣΟΚ ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοδώρου στάθηκε ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στον απολογισμό της ΝΔ στο νομό, ενώ κατέθεσε και μια σειρά προτεραιοτήτων που αφορούν την ανάπτυξη της Εύβοιας. Οι οδικοί άξονες, η τουριστική ανάπτυξη, η στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων, η αναβάθμιση των λιμανιών, τα θέματα πολιτικής προστασίας αλλά και η κάθετη αντίθεση στην αδειοδότηση νέων αιολικών πάρκων, ήταν τα βασικά σημεία που ανέπτυξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, επέμεινε και στο θέμα της ΛΑΡΚΟ, για το οποίο έχει πραγματοποιήσει σειρά παρεμβάσεων με σημείο αιχμής τη βιωσιμότητα της επιχείρησης και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «δίδυμο της αποτυχίας» τους Μητσοτάκη-Τσίπρα που «έχουν δοκιμαστεί και έχουν κριθεί», ενώ επέκρινε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για καπήλευση των συνθημάτων του Ανδρέα Παπανδρέου. «Είναι τέτοιο το μέγεθος της αναξιοπιστίας προσωπικά του Αλέξη Τσίπρα και τα τραύματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένου, που ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, η ΝΔ παραμένει πρώτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο καλύτερος χορηγός της ΝΔ και μόνο ένα ΠΑΣΟΚ στον ρόλο του πρωταγωνιστή της κεντροαριστεράς θα μπορέσει να βάλει στοπ στη θεσμική παρακμή και στο οικονομικό μαράζωμα των πολλών και μη προνομιούχων», ανέφερε ο Αλέξανδρος Θεοδώρου.

Κλείνοντας, ανέφερε: «στις 21 Μαϊου σας καλώ να μου δώσετε την εμπιστοσύνη σας. Να μου δώσετε τη στήριξή σας. Να δώσετε μια ισχυρή εντολή ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο νίκης και αλλαγής. Και να είστε βέβαιοι ότι τον ήλιο τον πράσινο που θα βρίσκεται πάνω σε αυτό το ψηφοδέλτιο θα τον τιμήσω με την καρδιά μου. Θα τιμήσω την ιστορία του, θα τιμήσω την παράδοσή του, θα τιμήσω το μέλλον και την προοπτική του.»

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

Δείτε τις δηλώσεις του Παναγιώτη Φασούλα στην Κεντρική ομιλία του Αλέξανδρου Θεοδώρου:

Δείτε μέρος της ομιλίας του κ. Θεοδώρου:

 

Ακολουθείστε μας στο Google News