Ψήφισμα Αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους της ΛΑΡΚΟ από το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων μετάλλου Νομού Ευβοίας.

Μέσα σε αυτές τις πολύ σύνθετες και κρίσιμες συνθήκες της πανδημίας από τη μια και της κυβερνητικής- εργοδοτικής ασυδοσίας που ξεδιπλώνεται από την άλλη με αφορμή ή και όχημα τον κορωναϊό, το ΔΣ του συνδικάτου μας αποφάσισε κατ’ αρχάς να δώσει στη δημοσιότητα το παρόν ψήφισμα αλληλεγγύης προς όλους εσάς, σαν μία ελάχιστη έκφραση συμπαράστασης από πλευράς μας. Στεκόμαστε στο πλευρό σας και στηριζουμε τη νέα σας 48ωρη απεργία 21/4-22/4.
Μέσα σε αυτές τις συνθήκες με πρωτόγνωρους περιορισμούς στη συλλογική δράση και διεκδίκηση, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ δίνετε έναν ηρωικό αγώνα για την επιβίωσή σας αλλά και για την απρόσκοπτη λειτουργία και παραπέρα ανάπτυξη μίας στρατηγικής σημασίας επιχείρησης για τη χώρα μας. Και αν η κυβέρνηση θεωρεί ότι θα κάτσουμε στα αυγά μας για να ξεσαλώνει παρέα με την εργοδοσία είναι βαθιά γελασμένη.

Έχουμε πολλές φορές σταθεί στο δίκαιο των αιτημάτων σας όμως δεν μπορούμε να μην καταγγείλουμε την απληρωσιά στην οποία σας καταδικάζουν εν μέσω πανδημίας αλλά και την ξετσιπωσιά της κυβέρνησης που οδήγησε ως και στο να μην καταβληθεί το Δώρο του Πάσχα (δουλεμένα χρήματα των εργαζομένων). Η στάση του αυτή δείχνει και στους πιο αδαής ότι απέναντι στα σχέδια που απεργάζονται όχι μόνο δεν πρέπει να κρατάμε στάση αναμονής στο όνομα της καλής πίστης, όχι μόνο δεν πρέπει να έχουμε αυταπάτες για το πού το πάνε με τη ΛΑΡΚΟ, αλλά ότι στη μάχη αυτή πρέπει πραγματικά να συνεχίσει να γίνεται πράξη το όλοι για έναν και ένας για όλους.
Σταθερά λοιπόν στο μόνο δρόμο που ξέρουμε για να επιβάλουμε τα δίκια μας. Στο δρόμο του αγώνα.
Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες!

Ακολουθείστε μας στο Google News