Άλμα στο κενό πραγματοποίησε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου ο τοπικός σύμβουλος του Μύτικα Πάνος Αγιαννίτης.
Πιο συγκεκριμένα ο Πάνος πήδηξε από αεροπλάνο που βρισκόταν στα 14.000 πόδια πάνω από τη γη, αποφοιτώντας με αυτό τον τρόπο από τη σχολή και παίρνοντας την πιστοποιήση να πραγματοποιεί μόνος του άλματα στο κενό.
Σε επικοινωνία που είχε το Eviaportal.gr μαζί του ο Πάνος μας είπε για αυτή την εμπειρία του τα εξής: «Το να πάρεις την απόφαση να πηδήξεις απο ενα αεροπλανο που κινείται πόσο μάλιστα στα 14.000 πόδια δεν ειναι κατι εύκολο. Θέλει τρομερή πειθαρχία και μεγάλη συγκέντρωση. Μέσα από αυτή την κίνησή μου στοχευώ στην ανάπτυξη του Δήμου της Χαλκίδας με μια extreme φιλοσοφία, ώστε σταδιακά να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις υποδομές που χρειάζονται με σκοπό να προσελκύσουμε εναλλακτικό τουρισμό.

Είμαστε στο κέντρο της Ελλάδας και τόσο κοντά στην Αθήνα που θα ήταν κρίμα να μην το προσπαθήσουμε. Η Εύβοια και η Χαλκίδα είναι ένας ανεκμετάλλευτος ακόμα παράδεισος που σίγουρα θα μπορούσε να φιλοξενήσει τουρισμό απο όλο τον κόσμο με την άγρια φυσική ομορφιά που προσφέρει. Θελω να αποκτήσω πιστοποίηση σε ολα τα extreme αθλήματα που ασχολούμαι, με σκοπό να μπορέσω να αναπτύξω με καλύτερα επιχειρήματα την προσπάθεια που κάνω και να εμπνεύσω τον κόσμο να δοκιμάσει να ξεπεράσει τους φόβους του».
Ακολουθείστε μας στο Google News