Με την ευχή και την υπόσχεση κάθε μέλος της να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αναχώρησε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (23/07) αναχώρησε για το Λονδίνο, όπου θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες η ελληνική αποστολή.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Olympic Air για το καλό κατευόδιο της αποσοτλής μας ο ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Σπύρος Καπράλος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε στην τελική… ευθεία και βλέπουμε το νήμα, το αεροπλάνο για να αναχωρήσουμε για το Λονδίνο με χιλιάδες όνειρα και με στόχο να κάνει ο καθένας μας το καλύτερο δυνατό, γιατί αν το κάνει, θα γυρίσουμε όλοι ευχαριστημένοι για τα όσα θα έχουμε κάνει για την Ελλάδα.

» Εμείς θα είμαστε κοντά σας είτε πετύχετε με την κατάκτηση κάποιων μεταλλίων, είτε αν δεν πετύχετε, γιατί είναι επιτυχία που είστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είμαστε χαρούμενοι που 105 αθλητές και αθλήτριες πήραν το ‘εισιτήριο’ για τη συμμετοχή στους αγώνες».

Ο Γιώργος Ευστρατιάδης, ο οποίος είναι ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Olympic Air ανέφερε:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για μια πετυχημένη πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Με έντονη την οικονομική κρίση και το πόσο έχει πληγεί το προφίλ της χώρας μας στο εξωτερικό, είναι μοναδική ευκαιρία για να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει, όσον αφορά στο πως μας αντιμετωπίζουν από την συνεργασία τους με τους Έλληνες.

» Είναι βέβαιο ότι θα είμαστε εδώ κατά την επιστροφή σας για να σας συγχαρούμε για τυχόν μετάλλια που θα φέρετε, αλλά κυρίως για το ευ αγωνίζεσθαι γιατί είναι η πεπτουσία του αθλητισμού. Θέλω να εκφράσω τις ευχές μας για επιτυχίες και υγεία. Ο αθλητισμός είναι ο καλύτερος πρεσβευτής στο εξωτερικό. Καλό ταξίδι».

Διαβάστε επίσης: Στην τελική ευθεία οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2012 του Λονδίνου