Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Αγγέλου Ευάγγελος

Ο Ευάγγελος Αγγέλου γεννήθηκε στα Λουκίσια το 1966. Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Βαρούτσου και έχουνε αποκτήσει δύο παιδιά, τον Στέλιο τελειόφοιτο του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και την Γεωργία πτυχιούχο του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τελείωσε το Λύκειο Κανήθου το 1984 και έκτοτε δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο του εμπορίου οικοδομικών υλικών, χρωμάτων και εργαλείων τόσο στα Λουκίσια όσο και στην Δροσιά Χαλκίδας. Διετέλεσε Πρόεδρος στην τοπική ομάδα Α.Ο. ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ επί πέντε συναπτά έτη στην διάρκεια της πορείας της στην Δ’ Εθνική κατηγορία.

Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο Λύκειο Κανήθου. Προερχόμενος από μια οικογένεια με έντονη προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση του τόπου του, μιας και ο πατέρας του Στέλιος Αγγέλου αλλά και ο παππούς του Αθανάσιος Παπαστάθης υπηρέτησαν στην τότε κοινότητα των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ από την θέση του Προέδρου, αποτελεί για εκείνον ηθική υποχρέωση να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του από όποια θέση και αν βρίσκεται.

Ακριώτου Θεοδώρα

Εικαστικός – Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας. Η Θεοδώρα Ακριώτου γεννήθηκε το 1978, ζει στη Χαλκίδα και έχει μια κόρη. Είναι απόφοιτη της Ακαδημίας Καλών Τεχνών Ρώμης και μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας. Εκθέτει έργα της εντός και εκτός Ελλάδας, με πιο πρόσφατη την ατομική της έκθεση UNROOt/Μαρτυρίες Γυναικών τον Ιούλιο 2022 στο εμβληματικό Κόκκινο Σπίτι. Διδάσκει αισθητική αγωγή – εικαστικά, έχει ασχοληθεί με τη σκηνογραφία και έχει συνεργαστεί με Δήμους για εικαστικές εγκαταστάσεις πόλεων.

Με διαρκή παρουσία στα κοινωνικά κινήματα και τις δομές αλληλεγγύης, είναι μέλος του ΣΓ της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Εύβοιας και από το 2019, Περιφερειακή Σύμβουλος ΠΕ Εύβοιας με ατζέντα την κοινωνική πολιτική, το περιβάλλον και την δίκαιη ανάπτυξη στην Εύβοια. Σε αυτές τις εκλογές συντάσσεται με την παράταξη ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Γ. Σπύρου, διεκδικώντας να αποκτήσει η πόλη της, η Χαλκίδα, τη θέση που της αρμόζει σε αντιστοιχία με το ιστορικό – πολιτισμικό φορτίο και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.

Ζήσης Ευθύμιος

Ο Ζήσης Ευθύμιος είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός MSc, του Α.Π.Θ. & κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών επιπέδου master, στη Προστασία του Περιβάλλοντος και Κατάλυση Διεργασιών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει 2 παιδία, την Εβελίνα, Μηχανικό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής και τον Ηλία, Πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό. Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος Χημικός Ναυτιλίας στα Ναυπηγεία Χαλκίδας Α.Ε., ως Διευθυντής τμήματος Υγιεινής, Ασφάλειας & Προστασίας Περιβάλλοντος της ΕΒΙΟΠ-ΤΕΜΠΟ Α.Ε και παράλληλα Τεχνικός Ασφαλείας & υπεύθυνος του συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Από τον Απρίλιο του 2023 έως και σήμερα διατηρεί Τεχνικό Γραφείο, παροχής υπηρεσιών Μηχανικού. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και σαν Τεχνικός Σύμβουλος, στην εταιρεία ZISIS FIRE AND SAFETY SOLUTIONS η οποία έχει την έδρα της στην Χαλκίδα. Είναι Πιστοποιημένος Χημικός Ναυτιλίας, επιθεωρητής συστημάτων Ποιότητας, Ασφάλειας & Υγιεινής στην Εργασία & Προστασίας Περιβάλλοντος. Έχει διατελέσει μέλος του Τ.Ε.Ε (Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος), του Π.Σ.Χ.Μ (Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Μηχανικών) & της ΕΛ.Ε.Μ.Κ.Ε (Ελληνική Εταιρεία Μη Καταστροφικών Ελέγχων). Συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές στην δημοτική κίνηση ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου, γιατί πιστεύει ότι ο Δήμος μας πρέπει να αναπτυχθεί όπως του αξίζει.

Γκίζαλη – Αφράτη Χριστίνα

Η Χριστίνα Γκίζαλη-Αφράτη γεννήθηκε το 1971 στην Χαλκίδα από πολύτεκνη οικογένεια. Είναι παντρεμένη με τον Συνταξιούχο Αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Αργύρη Αφράτη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά και δύο εγγόνια. Είναι υπεύθυνη επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων στην εφημερίδα Νέα Γνώμη και τα τελευταία δύο χρόνια μέλος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Χαλκίδας.

Πιστεύοντας ότι ο εθελοντισμός δεν είναι απλά ένας όρος, αλλά μία συνειδητή στάση ζωής, επιδρώντας εποικοδομητικά στο κοινωνικό σύνολο, προάγοντας την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ενδυνάμωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, δραστηριοποιείται με τον εθελοντισμό έμπρακτα. Ήταν εθελόντρια στο παλιό Γ.Ν. Χαλκίδος και μέλος στους Δότες Μυελού των Οστών. Είναι ιδρυτικό μέλος & πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αλυσίδα Προσφοράς & Αλληλεγγύης Ευβοίας. Συστρατεύεται μαζί με άλλους ενεργούς ευαισθητοποιημένους πολίτες στην Δημοτική παράταξη «Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα», ώστε η Χαλκίδα να αλλάξει σελίδα. Ήλθε η στιγμή για να βάλουμε ένα τέλος στην υπάρχουσα ΠΑΡΑΚΜΗ της προικισμένης και με πολλά χαρίσματα όμορφης πόλης μας.

Φιγέτα Καμπάκη

Η Φιγέτα Καμπάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Αρτάκη και η καταγωγή της είναι από την παλαιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας. Είναι απόφοιτος Διοίκησης επιχειρήσεων και τα τελευταία χρόνια διατηρεί γραφείο ως σύμβουλος επιχειρήσεων με εξειδίκευση στα προγράμματα ΕΣΠΑ-leader. Ήδη, από τα μαθητικά της χρόνια, είχε ενδιαφέρον για τα κοινά. Ως μαθήτρια εκλέχθηκε στο δεκαπενταμελές, ως ενήλικας υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ανεξάρτητης κίνησης πολιτών Ν. Αρτάκης και κατά το παρελθόν μέλος της ΣΥ.ΠΟ.ΝΑ (Σύλλογος Πολιτών Ν. Αρτάκης και του Ελληνοαζέρικου Κέντρου Νεότητας) . Αγαπά τον τόπο της και γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες του. Δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει το παρόν στα κοινά της πόλης της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος και αυτό γιατί προτεραιότητά της, είναι η ανάπτυξη της με διαφάνεια και εντιμότητα.

Η πρόταση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Σπύρου αποτελεί τιμή για εκείνη, καθώς δηλώνει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο της. Είναι η ώρα της ευθύνης και όχι της προσωπικής φιλοδοξίας. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, ας είναι το έναυσμα και η αφετηρία, για μια ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, ισχυροποιώντας το νικηφόρο συνδυασμό.

Βούργας Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Βούργας γεννήθηκε την 1-5-1978 και ζει στη Δροσιά. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με κατεύθυνση Οικονομίας και Διοίκησης. Έχει πτυχίο αγγλικών και πιστοποίηση διασφάλειας ποιότητας τροφίμων. Είναι πρώην μέλος και παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΠΚΟ Δροσιάς. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στον τομέα των οδικών μεταφορών (Logistic). Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά του Δήμου, ώστε να μπορέσει να συμβάλει με όποιο τρόπο μπορεί σε μια καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή για τον τόπο τον οποίο διαμένει.

Μακρή – Σταμέλου Άννα

Η Άννα Μακρή – Σταμέλου κατάγεται από τη Δροσιά και τον Άγιο Νικόλαο Μπουρτζίου. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. Ως κάτοχος διπλώματος ECDL στους υπολογιστές και γραφομηχανής τυφλού συστήματος έχει εργαστεί ως δακτυλογράφος σε τοπική αθλητική εφημερίδα και αργότερα στον ΟΠΑΔ. Επιπλέον, είναι κάτοχος Certificate στο Interior Design από τα ΙΕΚ Praxis. Παρακολούθησε για αρκετό διάστημα μαθήματα Ντεκουπάζ και τελευταία ασχολείται με την κατασκευή κοσμημάτων.

Έχει διατελέσει γραμματέας στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Δροσιάς και είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσιάς. Είναι παντρεμένη με τον ιδιωτικό υπάλληλο Κώστα Σταμέλο και έχει δύο κόρες. Την Αθήνα Σταμέλου πτυχιούχο Ηλεκτρονικών υπολογιστών και συγγραφέα Αγγλικής λογοτεχνίας και την Δέσποινα Σταμέλου πτυχιούχο Αγγλικής φιλολογίας και τραγουδίστρια. Είναι μόνιμη κάτοικος Δροσιάς.

Γίγας Βαγγέλης

Ο Γίγας Βαγγέλης του Ιωάννη και της Δέσποινας, γεννήθηκε στις 4-2-1980 στην Χαλκίδα. Κατάγεται από το Κοντοδεσπότι Εύβοιας, είναι μόνιμος κάτοικος Βασιλικού Ευβοίας. Είναι παντρεμένος με την Αλεξίου Σοφία και έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Γιάννη 17 χρονών και τον Βασίλη 15 χρονών. Εργάζεται ως Ιδιωτικός υπάλληλος. Είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας «Λήλας» Βασιλικού, στην οποία διατέλεσε μέλος για 9 χρόνια.

Πλέον ανήκει στο συμβούλιο της ομάδας του Λήλα στο πόστο του γενικού αρχηγού. Ως δραστήριος άνθρωπος θα ήθελε να δει την πόλη του να αναπτύσσεται και κυρίως να γίνουν ουσιαστικά έργα στο Ληλάντιο πεδίο που έχει δοκιμαστεί αρκετά τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε και επιδιώκουμε μια άμεση αλλαγή με ουσιαστικές επενδύσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα όλων των δομών του Δήμου μας.

Δημητρίου Θεόδωρος

Ο Θεόδωρος Δημητρίου κατάγεται από το Καλοχώρι – Παντείχι, όπου κατοικεί μόνιμα. Είναι πατέρας 3 παιδιών, της Βαρβάρας 20 ετών, του Ευάγγελου 19 ετών και της Ιφιγένειας 15 ετών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Η ενασχόληση του με τα κοινά έχει ξεκινήσει χρόνια πριν και συνεχίζεται και σήμερα λόγω της αγάπης που έχει για το τόπο που μεγάλωσε και ζει. Είναι δίπλα στο Γιώργο Σπύρου και στηρίζει το όραμα του για μια ριζική αλλαγή στην τοπική κοινότητα που θα διασφαλίσει μια καλύτερη καθημερινότητα για όλους.

Ακολουθείστε μας στο Google News