Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής της παράταξης Στερεά Περιφέρεια Κώστας Μαρκόπουλος ανακοινώνει ακόμη τρεις υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους στην Εύβοια.

Οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι στην Εύβοια είναι οι:

blank

Δήμητρα Κουκουβάου

Η Δήμητρα Κουκουβάου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και κατοικεί μόνιμα στο Αλιβέρι τα τελευταία 10 χρόνια, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού.

Είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Καμπούρη και έχουν έναν γιο. Είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής πολιτιστικών συλλόγων Εύβοιας.

Κουκουράκης Βαγγέλης

Ο Κουκουράκης Βαγγέλης είναι 37 χρονών και είναι Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ. Ασκεί το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου από μικρός.

Ζει και εργάζεται στο Δήμο Καρύστου και είναι παντρεμένος με την Μαρία Μπινιάρη.

Η ενασχόλησή του με τα κοινά έχει ξεκινήσει από το 2017,όταν και εκλέχθηκε μέλος του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου.

Είναι εργασιομανής, οραματιστής και άνθρωπος που του αρέσει ο σχεδιασμός και η μεθοδικότητα. Όμως είναι και ρεαλιστής, αυτό γιατί αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται μια κοινωνία για να ορθοποδήσει και να μπορέσει να αναπτυχθεί.

Ο ίδιος αναφέρει: «Η απόφασή μου να ασχοληθώ με τις αυτοδιοικητικές Περιφερειακές εκλογές έχει να κάνει με την αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω. Θέλω να τον δω να αναπτύσσεται, θέλω να τον δω να προοδεύει, θέλω να τον δω να ανθίζει, χωρίς δόγματα και στερεότυπα».

Αργύρης Ευάγγελος

Ο Αργύρης Ευάγγελος του Προκοπίου γεννήθηκε στο Αλιβέρι το 1970 όπου ζει μόνιμα. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Αλιβερίου, τομέας Μηχανολογικός. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Υπηρετεί στο Πυροσβεστικό Σώμα από το 1997, είναι Υπαξιωματικός και έχει διατελέσει Προϊστάμενος κ΄ Αν. Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αλιβερίου.

Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης. Έχει Πτυχίο Ραδιοερασιτέχνη Κατηγορίας δύo.

Επί σειρά ετών εκλεγόταν στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος. Ασχολείται με τον Αθλητισμό και από το 2013 είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Πετοσφαίρισης και προπονητής των ακαδημιών στην ομάδα του Α.Ο. Αστέρας Αλιβερίου.

 

Ακολουθείστε μας στο Google News