Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ κ. Κώστας Μαρκόπουλος ανακοινώνει ακόμη τέσσερις υποψήφιους Περιφερειακού Συμβούλους στην Εύβοια.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί σύμβουλοι στην Εύβοια είναι:

Πηλιχός Νικόλαος του Γεωργίου

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ ε.α

Γεννήθηκε στην Δάφνη Αυλωναρίου Ευβοίας, το έτος 1965 όπου και κατοικεί ως και σήμερα, είναι παντρεμένος με την δασκάλα κλασσικής μουσικής και ιδιωτική Υπάλληλο Λεοντή Ελένη και έχει δυο τέκνα τον Πηλιχό Γεώργιο καθηγητή Φιλολογίας και Μουσικό και τον Αναστάσιο Πηλιχό φοιτητή Ψυχολογίας στο τελευταίο έτος και μουσικό.

Σπούδασε στα Τ.Ε.Ι Χαλκίδας Διοίκηση και οικονομία. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως δόκιμος Αξ/κος στο τεχνικό σώμα τελειώνοντας παράλληλα και την Στρατιωτική σχολή τηλεποικινωνίας (ΣΕΤΗΛ) στον Πύργο Ηλείας. Υπηρέτησε ως υπάλληλος δυο έτη στο Δασονομείο Αλιβερίου και κατόπιν κατατάχθηκε στο σώμα της ΕΛ/ΑΣ, ως αστυφύλακας. Εισήλθε στην σχολή Υπ/κων της ΕΛ/ΑΣ μετά απο γραπτές εξετάσεις και υπηρέτησε σε διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Δ/νσης Ευβοίας όπως Χαλκίδα, Ψαχνά, Στενή, Σκύρο, Στύρα, Αλιβέρι, Κύμη ως υποδιοικητής και Διοικητής.

Τελείωσε την σχολή Πολιτικής προστασίας και Αμυνας (Π.Σ.Ε.Α) στην Ν. Ζωή Περιστερίου και διατέλεσε Δημόσιος Κατήγορος των πταισματοδικίων Κύμης και Σκύρου για δέκα και πλέον έτη. Αποστρατεύτηκε από το σώμα της ΕΛ.ΑΣ το έτος 2021.

Παναγιώτα Βελέντζα

Η Παναγιώτα Βελέντζα γεννήθηκε και κατοικεί στο Πευκί Ευβοίας. Σπούδασε εκπαιδευτικός και είναι δασκάλα στο β’ Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας.

Αλέξανδρος Διονυσίου

Ο Αλέξανδρος Διονυσίου του Βασιλείου γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα όπου ολοκλήρωσε και τις εγκύκλιες σπουδές του.
Είναι παντρεμένος με την Ευαγγέλια ΣΤ. Μαργαρίτη και πατέρας τριών παιδιών.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και από 2001 δραστηριοποιείτε επιτυχημένα στον τομέα των οδικών μεταφορών – εμπορία φορτηγών αυτοκινήτων και στις υπηρεσίες μεταφοράς ατόμων.

Σαν ανήσυχοκαι δραστήριο πνεύμα που είναι από το 2022 εντάχθηκε στο εργατικό δυναμικό της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ως τεχνικός αεροσκαφών.

Αγαπά τα ταξίδια, το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας και συμμετέχει ανιδιοτελώς σε διαφορές συλλογικές και εθελοντικές δραστηριότητες.
Μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας οχημάτων εποχής (ΕΟΟΕ)
Εθελοντής αιμοδότης από μικρή ηλικία.

Η υπευθυνότητα, η εργατικότητα και η ευθύτητα του λόγου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του.

H απόφαση του να ασχοληθεί μετα προβλήματα του τόπου μας είναι καρπός ώριμης σκέψης καιπροβληματισμού.

Ιωάννης Καμπάκης

Ο Ιωάννης Καμπάκης είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Κατοικεί στη Αρτάκη όπου δραστηριοποιείται στον κλάδο του πρωτογενή τομέα, στην οικογενειακή του επιχείρηση.

Καρκαλής Βασίλης

Ο Καρκαλής Βασίλης κατάγεται από τον Πούρνο Ευβοίας και διαμένει στη Χαλκίδα.

Είναι απόφοιτος Λυκείου, ιδιωτικός υπάλληλος και έχει δυο παιδιά.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 εκλέχτηκε Αντιπρόεδρος στο τοπικό του Πούρνου. Η μεγάλη αγάπη για το χωριό του τον ώθησε να ασχοληθεί με τη πολιτική τόσο το 2019 όσο και τώρα, που συστρατεύεται στο πλευρό του κ. Μαρκόπουλου ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Ο ίδιος αναφέρει: «Αγαπώ τον Πούρνο, αγαπώ την Εύβοια, ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε με τη ψήφο του στις προηγούμενες εκλογές. Ήρθε η στιγμή να ζητήσω εκ νέου τη στήριξή σας στις Περιφερειακές Εκλογές του 2023.Καλή επιτυχία στον συνδυασμό μας «Στερεά Περιφέρεια», όπως επίσης καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους συνδυασμούς που συμμετέχουν στον Πολιτικό αυτό Αγώνα γιατί η δημοκρατία θα είναι πάντα ψηλά στην Ελλάδα».

Ακολουθείστε μας στο Google News