Η δημοτική κίνηση Άμεσα – Νέο Ξεκίνημα με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπύρου συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων.

Ακολουθούν τα ονόματα των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Άννα Παππά

Στη δημοτική ομάδα συμμετέχουν:

Βερονικιάτης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Βερονικιάτης είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται τόσο στην περιοχή της Χαλκίδας όσο και στην Αυλίδα με την οικογένεια του. Κατά τα έτη 2010-2015 και 2015-2019 έχει διατελέσει αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Αυλίδας.

Εδώ και χρόνια η οικογένεια του ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την τοπική ομάδα «Έλαφος», την οποία καταφέρανε να ανεβάσουνε τρεις κατηγορίες με αποκορύφωμα την είσοδο της στην Δ Εθνική. Εμπιστεύεται τον Γιώργο Σπύρου, γιατί μέσα από συντονισμένη προσπάθεια θα καταφέρουνε να πετύχουνε το μέγιστο καλό για τον τόπο μας.

Στουραΐτη Κέλλυ

«Μην ρωτάς τί μπορεί να κάνει η χώρα σου για σένα, αλλά τί μπορείς να κανείς εσύ για τη χώρα σου»
John Kennedy

Αποτελεί για μένα, απόσταγμα κάθε σοφίας σχετικής με την πολιτική. Το κοινό καλό, οφείλει να είναι πάντα ο στόχος. Η προσφορά μου, αφορά τους κληρονόμους του μέλλοντος: τα παιδιά. Τα παιδιά αποτελούν αιτία, αφορμή και κίνητρο για κάθε καλό σ’ αυτόν τον κόσμο.
Δεν έχω την πολυτέλεια του άπλετου ελεύθερου χρόνου, αλλά αυτόν που έχω, τον διαθέτω γι’ αυτόν τον σκοπό, έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας.
Αν το ονειρευτούμε όλοι μας δυνατά, δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή, από το να γίνει πραγματικότητα.

Λεβέντη Έλενα

Η Έλενα Ν. Λεβέντη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός MSc & ΜΑ. Ζει κι εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στη Χαλκίδα, όπου διατηρεί τεχνικό γραφείο. Είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Γιαννακό, επιχειρηματία και μαζί έχουνε αποκτήσει δύο παιδιά, την Ειρήνη και τον Γιάννη. Πέραν των βασικών σπουδών της στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.), κατέχει τρία Μεταπτυχιακά Πανεπιστημιακά Διπλώματα, συνυφασμένα με το επάγγελμά της: 1) στο Δομοστατικό Σχεδιασμό και την Ανάλυση των Κατασκευών-Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), με έμφαση στις αντισεισμικές κατασκευές-ενισχύσεις, 2) στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό – Κολλέγιο Βακαλό κ’ University of Derby, U.K., 3) στη Διοίκηση & Διαχείριση Λιμένων και Ακτών (παράκτιας ζώνης)- Ε.Μ.Π. Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη Ελεγκτής Δόμησης Κατασκευών, Ενεργειακός Επιθεωρητής, Ελεγκτής Προσβασιμότητας Α.Μ.Ε.Α.. Κύρια ενασχόλησή της είναι η κατασκευή κτιρίων και άλλων τεχνικών έργων, σε συνδυασμό με την εκπόνηση των αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών τους και κατ’ επέκταση την έκδοση οικοδομικών αδειών σε συμβατικά και σε μεταλλικά κτίρια. Στις λοιπές της δραστηριότητες συγκαταλέγονται η θέση: Γενικού Γραμματέα στο Σ.Π.Μ.Ε (Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ευβοίας), μέλους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Τ.Ε.Ε./Π.Τ.Ευβοίας και στη Διοίκηση του Ο.Λ.Ν.Ε. (Οργανισμού Λιμένων Νήσου Ευβοίας).

«Η εργασιακή μου εμπειρία ως μηχανικός και η τεχνική μου κατάρτιση, μου δίνουν τη δυνατότητα και τη θέληση να ασχοληθώ με τον τόπο μου και να προσφέρω με έργα, πλέον, όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και αυτοδιοικητικά. Έχοντας ως εφόδια τη γνώση, τη μακροχρόνια εμπειρία και τη μαχητικότητα, επέλεξα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον συνδυασμό ΑΜΕΣΑ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ . Αποτελείται από ανθρώπους με όραμα και με όρεξη που έχουν τα εχέγγυα να ανταποκριθούν σε συνθήκες υψηλών απαιτήσεων. Με τιμά και με χαροποιεί συγχρόνως, η πρόσκληση να συμπορευτώ μαζί τους».

Μιχαλαργιάς Αριστείδης

Ο Αριστείδης Μιχαλαργιάς γεννήθηκε στον Πειραιά, κατοικεί μόνιμα στη Χαλκίδα από το 2004 και από το 2008 στην Δροσιά Χαλκίδας. Εργάστηκε ως Λογιστής – Μηχανογράφος για 33 χρόνια στον Ιδιωτικό Τομέα. Αργότερα ως επιχειρηματίας υπήρξε ιδιοκτήτης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης. Τα τελευταία 2 χρόνια είναι αυτοκινητιστής. Είναι έγγαμος, έχοντας μία κόρη και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που τον κάνει να επιθυμεί περισσότερο να δει τον τόπο μας να γίνεται πιο όμορφος και πιο ανθρώπινος για τα παιδιά μας, γι’ αυτό αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.

Μπουζίκας Σπύρος

Ο Σπύρος Μπουζίκας κατάγεται από το Βαθύ Αυλίδας όπου κατοικεί μόνιμα με την σύζυγο του και τα 2 παιδιά τους. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος ΙΚΑ. Έχει διατελέσει για 8 χρόνια, μέλος στο ΔΣ του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Έλαφος» & μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος. Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολείται από το 2011 και το διάστημα 2014 έως 2019 διατέλεσε Πρόεδρος της κοινότητας Βαθέος. Ο κύριος λόγος ενασχόλησης του με την τοπική αυτοδιοίκηση είναι η επιθυμία του να δει μια άμεση και ουσιαστική αλλαγή στην Αυλίδα, που θα αφορά την διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων της σε θέματα καθαριότητας και βελτίωσης υποδομών για τις ευάλωτες ομάδες.

Χουλιαρά Ελένη – Παναγιώτα

Η Ελένη – Παναγιώτα Χουλιαρά είναι κόρη του συνταξιούχου πυροσβέστη Σταμάτη Χουλιαρά και της συνταξιούχου δικαστικής υπαλλήλου Αναστασίας Μάγκου. Είναι μητέρα του Γιώργου, ο οποίος είναι 8 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με Παιδαγωγική κατεύθυνση από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και του τμήματος Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης με διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με τίτλο “Δημόσιες Σχέσεις” και “Διαπροσωπικές Σχέσεις”. Εργάζεται εδώ και 14 χρόνια ως φιλόλογος στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης και έχει εργαστεί επίσης στο Δήμο Χαλκιδέων σε καίριες θέσεις.

«”ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ” γιατί ξέρω τις ελλείψεις και τα προβλήματα ενός δήμου εκ των έσω. “ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ” γιατί αν θέλω μια αλλαγή ως πολίτης, οφείλω να λάβω δράση άμεσα. “ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ” γιατί μπορώ και θέλω να προσφέρω. “ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ” γιατί ο Γιώργος Σπύρου ΜΠΟΡΕΙ να φέρει την αλλαγή».

Φινοπούλου Σύλβια

Η Σύλβια Φινοπούλου είναι παντρεμένη, μητέρα 2 παιδιών και περήφανη γιαγιά 2 εγγονιών 7 ετών. Έχει τελειώσει το American Community Schools των Αθηνών. Εργάζεται ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Γραφείου και βοηθός Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία των Αθηνών, με πολυετή εργασιακή εμπειρία. Μαζί με τον σύζυγό της αποφάσισαν πριν από 15 χρόνια να εγκατασταθούν μόνιμα στην Νέα Αρτάκη, για μια πιο ήρεμη και ποιοτική ζωή από αυτή των Αθηνών. Βλέποντας τα καθημερινά και λειτουργικά προβλήματα της Νέας Αρτάκης, αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά και ανιδιοτελώς με τα κοινά, με κύριο μέλημά της τον εκσυγχρονισμό και την ποιοτική αναβάθμιση που δικαιούται και αξίζει στην Νέα Αρτάκη και στους κατοίκους της.

Ρόγκα Ελένη

Η Ελένη Ρόγκα μένει στο Βατώντα και έχει τρία παιδιά και έναν εγγονό. Εδώ και 30 χρόνια διατηρεί κομμωτήριο στη Νέα Αρτάκη. Ασχολήθηκε με τον στίβο από τα 13 της χρόνια, με πανελλήνιες και πανευβοϊκές διακρίσεις στο σύλλογο ΑΟΝΑ – Νέας Αρτάκης. Ήταν για χρόνια στο εκκλησιαστικό συμβούλιο του χωριού της, κάνοντας έργα και διάφορες εκδηλώσεις και ταμίας στο Σωματείο Κομμωτικής «Άγιοι Ανάργυροι». Η αγάπη της για τον εθελοντισμό και η ενασχόληση της με τα κοινά την έκανε να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Σπύρου, με σκοπό να συμμετάσχει στην ομάδα ως υποψήφια τοπική σύμβουλος.

Αλμαλιώτου Λία

Η Λία Αλμαλιώτου είναι Light designer και αρχιτέκτονας με σπουδές στην Ιταλία, Ισπανία και Ελλάδα. Έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Ιταλία όπου έχει εργαστεί σε διάφορα αρχιτεκτονικά γραφεία, αποκτώντας πλούσια εμπειρία σε έργα μεγάλης κλίμακας.
Στο πανεπιστήμιο «Mediterranea» του Ρέτζιο Καλαβρία, η Λία θα αποκτήσει ακαδημαϊκή εμπειρία ως βοηθός καθηγητή του Prof. Arch. Claudio Roseti στο μάθημα της αρχιτεκτονικής σύνθεσης. Εκεί η έντονη συναναστροφή με τους φοιτητές της, σε συνδυασμό με την μεγάλη της αγάπη για τα παιδιά και τους νέους θα την οδηγήσουν στην ομάδα του Alessandro Bianchi (σημαντικός πολεοδόμος και πολίτικος της Ιταλίας). Μαζί του θα εμβαθύνει σε χωροταξικά ζητήματα στρατηγικής ανάπτυξης και πολεοδομικού σχεδιασμού. Έτσι θα καταφέρει να εξειδικευτεί στον ανθρωποκεντρικό σχεδιασμό του δημόσιου χώρου και κυρίως στον smart σχεδιασμό για παιδιά και νέους (πόλεις για παιδιά).

Περαιτέρω θα συνεργαστεί με διάφορες ομάδες, λαμβάνοντας μέρος σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς που θα την οδηγήσουν σε μεγάλες διακρίσεις και θα την βοηθήσουν να αποκτήσει αξιόλογη εμπειρία. Ακολούθως θα αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα της και να διαμείνει μονιμά στην πόλη της Χαλκίδας, όπου και η καταγωγή της. Παράλληλα θα συνεχίσει τις σπουδές της στο ΕΑΠ, κάνοντας μεταπτυχιακό (MSc) στο Light design με Διπλωματική εργασία στον φωτισμό της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς, όπου και εξειδικεύεται.

Πλέον, η Λία, ασχολείται αποκλειστικά με τον φωτισμό, τόσο σε επαγγελματικό όσο σε καλλιτεχνικό επίπεδο. Ως Light designer έχει βραβευτεί για μελέτες της σε ατομικά και συλλογικά έργα.
Σύντομα θα δούμε την συμμετοχή της στην επερχόμενη Biennale της Λάρνακας με την καλλιτεχνική εγκατάσταση “Take me home” που πραγματεύεται το ευαίσθητο θέμα της έννοιας και σημασίας της κατοικίας και της διαμονής, διεκδικώντας ένα από τα μεγάλα βραβεία.

Η ίδια, ως αρχιτέκτονας δηλώνει πως αυτό το έργο αφορά άμεσα στην σχέση πόλης-πολίτη, δηλώνοντας πως οποιαδήποτε παρέμβαση γίνεται σε μια πόλη, αυτή μπορεί να θεωρηθεί εποικοδομητική και επιτυχημένη μόνο όταν αυτή η αλλαγή εμπνέει τους πολίτες της να αντιλαμβάνονται και να αισθάνονται την πόλη τους ως προέκταση του σπιτιού τους.

Η συνάντησή της με τον Γιώργο Σπύρου και οι συζητήσεις που επακολούθησαν πάνω στα θέματα της πόλης μας, την τροφοδότησαν με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη. Αποφάσισε να συνδράμει με τις εξειδικευμένες γνώσεις της, συμμετέχοντας σε αυτό το νέο ξεκίνημα, για να βοηθήσει η πόλη μας να πάρει την μορφή μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής πόλης… ΑΜΕΣΑ!!!.

Ιωσήφ Σουζάνα

Η Σουζάνα Ιωσήφ είναι 39 χρόνων και μητέρα 3 παιδιών. Γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έζησε μέχρι 7 ετών και στην συνέχεια μετακόμισε με τους γονείς της στην Νέα Αρτάκη. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα ως ιδιωτική υπάλληλος, παράλληλα σπουδάζει Διοίκηση Τουρισμού στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο και πρόσφατα τελείωσε Αισθητική σε ιδιωτικό ΙΕΚ. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες και ασχολείται ερασιτεχνικά εδώ και 6 χρόνια με τον χορό. Αγαπά πολύ τον τόπο της και θέλει να αλλάξουν ριζικά βασικές υποδομές για να γίνει καλύτερος ο Δήμος μας, για εμάς που μένουμε εδώ αλλά και για τους τουρίστες που έρχονται να μας επισκεφθούν.

Τουλούμη Αλεξάνδρα

Η Αλεξάνδρα (Αλεξία) Τουλούμη είναι ΜΕΣΑ. Γεννήθηκε το 1996 στη Χαλκίδα. Έκτοτε ζει έως και σήμερα στα Φύλλα. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού τμήματος Ρεθύμνου και έχει ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης τα 4 τελευταία χρόνια. Θα ασχοληθεί πρώτη φορά με τα κοινά στο πλευρό του Γιώργου Σπύρου, γιατί η εμπιστοσύνη και η δυναμικότητα που εμπνέει θα βοηθήσει σε ένα Νέο Ξεκίνημα για το κοινό καλό ΑΜΕΣΑ!.

Καραθανάση Ευαγγελία

Με ρίζες από την Παλιά Αρτάκη της Μικράς Ασίας, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Αρτάκη. Ως απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Πατρών εργάζεται τα τελευταία 16 χρόνια στο Τμήμα Λογιστηρίου μεγάλης εργοστασιακής μονάδας της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χαλκιδέων. Η πρώτη της εργασιακή εμπειρία στη Δ.Ε.Υ.Α. Ν. Αρτάκης έγινε αφορμή για να έρθει έμμεσα σε επαφή με τα πραγματικά και ουσιαστικά προβλήματα των συμπολιτών της. Πλέον, ωρίμασε η ιδέα μέσα της και αισθάνεται έτοιμη να συμβάλλει ΑΜΕΣΑ στην ευημερία του τόπου της.

Η πολυετής ενασχόληση της με το χορό αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της και με την ίδια αγάπη και αφοσίωση επιθυμεί να προσφέρει στην ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

«Εύχομαι το Όραμα όλων να γίνει πραγματικότητα!!!»

Δίπλα Βασιλική

Η Βασιλική Δίπλα έχει γεννηθεί στο Μύτικα και τα τελευταία 26 χρόνια ζει στο Βασιλικό. Είναι παντρεμένη και μητέρα 3 παιδιών. Έχει δίπλωμα Κομμωτικής & Αισθητικής. Εργάζεται ως εργατοτεχνήτρια και τα τελευταία 24 χρόνια είναι εθελόντρια αιμοδότριά στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας. Η ανάγκη της για προσφορά και βοήθεια στο συνάνθρωπο την έκανε να θέλει να συμμετέχει ενεργά σε με παράταξη με όραμα για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Μουρούζη Ασημίνα

Η Ασημίνα Μουρούζη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στην Δροσιά Χαλκίδας, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές στον Σχεδιασμό Δομικών Έργων – Έργων υποδομής και συνεργάζεται με Τεχνικά Γραφεία της Χαλκίδας τα τελευταία 17 χρόνια. Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολείται παράλληλα με τον τομέα της εστίασης. Έχει ενεργή δραστηριότητα στην Μοτοσυκλετιστική Κοινότητα της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό δραστηριοποιείται σε δίκτυα αλληλεγγύης, προσφέροντας κοινωφελή εργασία και οργανώνοντας κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις και συσσίτια σε απόρους της πόλης σε συνεργασία με τον Δήμο και την Μητρόπολη.

«Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και ζω σε συνδυασμό με την επιθυμία τόσο τη δική μου όσο και των συγχωριανών μου για ΑΜΕΣΗ αλλαγή, βελτίωση και ανάπτυξη της ποιότητας στην καθημερινή ζωή των πολιτών, με έκαναν να πάρω την απόφαση και να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία στηρίζοντας έναν συνδυασμό που πιστεύω στο όραμα του Άμεσα -Νέο Ξεκίνημα».

Γκούνη Ελισσάβετ

Η Γκούνη Ελισσάβετ έχει γεννηθεί στις 9/10/2003 και είναι κάτοικος Χαλκίδας. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΑΝΤΕΝΑ και αυτή τη στιγμή κάνει την πρακτική της στο κανάλι Ant1. Έχει συμμετάσχει ως μέλος σε τηλεοπτικές εκπομπές, video clips, είναι συντάκτρια στο www.eviachannel.gr και ομιλήτρια σε ραδιόφωνο. Επίσης, θα ήθελε μέσα από το έργο της να βοηθήσει την περιοχή της να εξελιχθεί προς το καλύτερο και να λυθούν τα τρέχοντα προβλήματα.

Κοντάκης Εφραίμ Αλέξανδρος

Ο Εφραίμ Αλέξανδρος Κοντάκης γεννήθηκε στις 29/08/1999. Κατάγεται από το χωριό Αγίου Νικολάου Μπούρτζι, του οποίου είναι μόνιμος κάτοικος. Τον τελευταίο ένα χρόνο εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος στην εταιρία. Από την ηλικία των 6 ετών μέχρι και σήμερα ασχολείται εντατικά με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με τις πολεμικές τέχνες. Το Taekwondo ήταν η πρώτη τέχνη με την οποία ξεκίνησε η πορεία του στον αθλητισμό έχει πάρει αρκετές διακρίσεις σε διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα με τον σύλλογο Ολυμπιακή φλόγα Χαλκίδας, με δάσκαλο τον Νίκο Κοντάκη. Έπειτα ασχολήθηκε με το Kick Boxing και το Boxing στην ομάδα ΚΤ team με δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Κοντάκη, όπου συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

«Η συμμετοχή στα κοινά ζητήματα του τόπου μου αποτελεί καίριο μέλημα για εμένα, καθώς πιστεύω ακράδαντα πως η συμμετοχή νέων ατόμων σε αυτό τον ιδιαίτερα σημαντικό χώρο είναι ικανή να προσφέρει σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες με την υλοποίηση των οποίων θα επιτευχθεί ένας πλήρως αναβαθμισμένος τόπος ικανός να υποστηρίξει τις ανάγκες των μελών που συνυπάρχουν σε αυτόν».

Ντρένιου Μαρία

Η Μαρία Ντρένιου είναι 30 ετών και απόφοιτη του Επαγγελματικού λυκείου Ψαχνών με πτυχίο στην ειδικότητα της πληροφορικής. Από το 2011 μέχρι και σήμερα συμμετέχει στην φιλαρμονική Ψαχνών. Το 2019 εργάστηκε για πρώτη φορά στον χώρο της εστίασης και στην πορεία εργάστηκε και σε άλλες επιχειρήσεις που αφορούν την εστίαση. Επίσης, το 2020 με 2021 ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση η οποία βρίσκεται στα Ψαχνά.

Θεωρεί πως ο Δήμος θα μπορούσε να γίνει ακόμα καλύτερος αν τον αναλάβει κάποιος που έχει στόχους και μεγάλο όραμα. Αυτός είναι και ο λόγος που δέχτηκε την πρόταση του Γιώργου Σπύρου, διότι γνωρίζει το μεγάλο όραμα που έχει και την υπευθυνότητα του. «Αγαπητοί, συμπολίτες ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για πετύχουμε το καλύτερο δυνατό».

Ακολουθείστε μας στο Google News