Νέα ιστοσελίδα αλλά και νέο τηλεφωνικό αριθμό παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ, στα πλαίσια της έναρξης της ανασύστασης του κόμματος υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μέσω της νέας ιστοσελίδας anasistasipasok.gr τα μέλη του ΠΑΣΟΚ μπορούν να καταθέτουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019

Επίσης, υπάρχει ειδική φόρμα για όσους θέλου να εγγραφούν ως μέλη.

Για τον ίδιο λόγο, οι φιλοι του κινήματος θα μπορουν να καλούν δωρεάν στην νέα τηλεφωνική γραμμή 8013003888.

Τι είναι η ανασύσταση;

Ανασύσταση ονομάζουμε τη νέα μας προσπάθεια επαναπροσδιορισμού όλων των δομών, των ιδεών και των προτάσεων μας.

Γιατί ανασύσταση;
Γιατί χρειαζόμαστε νέα συστατικά για να δημιουργήσουμε τις νέες βάσεις του κόμματος. Και τα νέα συστατικά θα τα ορίσουμε όλοι μας, με τις ιδέες, τις σκέψεις και τις προτάσεις μας.

Γιατί τώρα;
Γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε λεπτό. Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ σημαντική εθνική και κοινωνική ευθύνη και πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα σε ό,τι θέλουμε να αλλάξουμε στον τόπο μας,  για το μέλλον μας.

Ποιος θα συμμετέχει;
Ο κάθε πολίτης που νοιώθει ότι εκφράζεται αξιακά και πολιτικά από το χώρο μας. Όποιος ψάχνει να βρει ένα βήμα να εκφραστεί. Όποιος επιθυμεί να δει τη σκέψη του να γίνεται πολιτική πρόταση.

Όροι συμμετοχής στην Ανασύσταση
Ο κάθε χρήστης φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το περιεχόμενο των προτάσεων και σχολίων αναρτά στον ιστότοπο είτε σε μορφή σχολίου είτε σε μορφή πρότασης.

Η Ανασύσταση δεν ταυτίζεται υποχρεωτικά με το περιεχόμενο που αναρτάται ως σχόλιο, πρόταση ή ερώτηση σε αυτόν τον ιστότοπο και ούτε φέρει καμία ευθύνη για αυτό.

Οι προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που υποβάλετε υπόκεινται σε έλεγχο ως προς την τήρηση των παρόντων όρων χρήσης και συμμετοχής και η Ανασύσταση διατηρεί το δικαίωμα να τα διαγράψει ή να μην τα δημοσιεύσει.

Φροντίστε να διατυπώνετε προτάσεις, σχόλια ή ερωτήσεις που σχετίζονται άμεσα με το υπό συζήτηση ζήτημα καθώς και να εκφράζεστε με τρόπο σύντομο και περιεκτικό.
Έχετε τη δυνατότητα να τεκμηριώνετε αυτά που γράφετε με αναφορές, παραπομπές σε άλλα κείμενα, υλικό ή συνδέσμους με αντίστοιχο περιεχόμενο.

Οι αναρτήσεις σας θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά με μικρά γράμματα και στα ελληνικά ή στα αγγλικά.
Με τη συμμετοχή σας αποδέχεστε τη χρήση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου για ενημερωτικούς λόγους σχετικούς με τους στόχους του Ανασύσταση.

Θα αφαιρούνται ή δεν θα δημοσιεύονται οι προτάσεις, τα σχόλια και οι ερωτήσεις σε περιπτώσεις:
Προσβολής δικαιωμάτων άλλων προσώπων.
Αναρτήσεων που διατυπώνονται σε γλώσσα και με τρόπο υβριστικό, χυδαίο ή περιέχουν ή υποκινούν μισαλλοδοξία και διακρίσεις που βασίζονται σε φύλο, ηλικία, σεξουαλικό προσανατολισμό, φυλετική ή εθνική καταγωγή ή θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Προσωπικών σχολίων για άλλον αναγράφοντα που μπορεί να οδηγήσουν σε προσωπική αντιπαράθεση.
Ανάρτησης συνδέσμων με διαφημιστικό σκοπό ή περιεχόμενο.