Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, με μια ακόμη παρέμβασή της σχετικά με την εγκληματικότητα στο νομό, κατέθεσε ως αναφορά προς τον αρμόδιο Υπουργό Δημοσίας Τάξης, το ομόφωνο ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ελυμνίων, στο οποίο αναφέρεται η τραγική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες της περιοχής λόγω της ελλιπούς προστασίας τους από εγκληματικές πράξεις σε βάρος τους.

Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, οι κλοπές και οι διαρρήξεις, όπως για παράδειγμα στο Τ.Δ. Ροβιών, είναι συνεχείς, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα δεν ενισχύεται με το απαραίτητο προσωπικό ώστε να αντιμετωπισθούν οι πράξεις αυτές και να νοιώσουν ασφαλείς οι κάτοικοι.
Η βουλευτής επισημαίνει ότι, αν και έχει απευθύνει επανειλημμένα ερωτήσεις και αναφορές προς τον Υπουργό για τα προβλήματα αστυνόμευσης γενικότερα στο νομό, αλλά και συγκεκριμένα στο Δήμο Ελυμνίων, η Κυβέρνηση δεν έχει λάβει κανένα μέτρο αδιαφορώντας προκλητικά για την ασφάλεια και την ακεραιότητα των ανθρώπων και την προστασία των περιουσιών τους.

Γιάννης Μπουροδήμος, Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας ΚΙΝΑΛ - 2019