Σε αυστηρή δήλωσή της, η επικεφαλής της παράταξης «ΝΕΑ ΠΟΛΗ», Άννα Παππά, κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή Χαλκίδας για αδικαιολόγητη αδράνεια στην αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Παρά την εξαγγελία χρηματοδότησης ύψους 800.000 € από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον Ιανουάριο, έξι μήνες μετά δεν έχει ξεκινήσει απολύτως καμία εργασία, ενώ δεν έχει παρουσιαστεί ούτε μελέτη, ούτε χρονοδιάγραμμα.

Η εικόνα του Κολυμβητηρίου χαρακτηρίζεται «απαράδεκτη»: φθαρμένες εγκαταστάσεις, υγρασία, ελλιπής καθαριότητα και σοβαρά προβλήματα υγιεινής και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την κ. Παππά, η αυτοψία της Περιφέρειας στις 24/6 επιβεβαίωσε την παρατεταμένη ακαταλληλότητα κρίσιμων χώρων, ενώ υπενθύμισε ότι από το 2023 εκκρεμεί μηνυτήρια αναφορά της Διεύθυνσης Υγείας, χωρίς να έχει υπάρξει καμία ουσιαστική συμμόρφωση.

«Ο αθλητισμός δεν χρειάζεται φωτογραφίες και υποσχέσεις. Χρειάζεται υποδομές, ευθύνη και διαφάνεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθείστε μας στο Google News