Οι Έλληνες παίρνουν απόφαση ευθύνης δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής μετά την ψήφο του! 

«Επενδύουμε στην ευθυκρισία των Ελλήνων. Η νίκη είναι στα χέρια μας» δήλωσε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, στο 432 εκλογικό τμήμα, στον Άγιο Ελευθέριο Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Καραμανλή έχει ως εξής:

«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν απόφαση ευθύνης. Αποφασίζουν για ασφαλή διέξοδο από την κρίση, αποφασίζουν για πολιτικές, που είναι δύσκολες, αλλά εγγυώνται δυναμική επανεκκίνηση στην κούρσα της ανάπτυξης από το 2011 και μετά. Εμείς επενδύουμε στην ευθυκρισία των Ελλήνων. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ωριμότητα των πολιτών. Οι λύσεις, οι εξελίξεις, το αύριο του τόπου, το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας. Η νίκη είναι στα χέρια μας. Μαζί κερδίζουμε την ελπίδα».

Ο πρωθυπουργός έφτασε στις 9:40 στο εκλογικό κέντρο, όπου τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, οι υφυπουργοί Κώστας Γκιουλέκας και Γιάννης Ιωαννίδης, οι βουλευτές Γιώργος Ορφανός, Έλενα Ράπτη και Απόστολος Τζιτζικώστας, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος και αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΔ.