Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Άμεσα Νέο Ξεκίνημα, Γιώργος Σπύρου, σχολίασε τη χθεσινή σύσκεψη φορέων που συγκάλεσε ο Δήμος Χαλκιδέων για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την προβληματική λειτουργία της παλαιάς γέφυρας.
Παρά τη συμμετοχή 18 εκπροσώπων αρχών και φορέων, καθώς και τοπικών συμβούλων της συμπολίτευσης, δεν κλήθηκαν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων. Ο κ. Σπύρου τόνισε ότι το γεγονός αυτό αποδεικνύει αφενός πως ο Δήμος έχει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση του ζητήματος, αφετέρου ότι η δημοτική αρχή επιλέγει να αποκλείει τη συμβολή της αντιπολίτευσης.
«Η αντιμετώπιση κρίσεων απαιτεί τη συμμετοχή όλων, χωρίς παραταξιακές παρωπίδες και αποκλεισμούς» δήλωσε, καλώντας τη δημοτική αρχή να εγκαταλείψει την αλαζονεία και να επιδιώξει συνεννόηση για το καλό της πόλης.
Ακολουθείστε μας στο Google News