Άτυχοι(!) οι τρεις δράστες, που επιχείρησαν να ληστέψουν την Εθνική Τράπεζα στον Καράμπαμπα…. οι βαριοπούλες δεν φάνηκαν αρκετές για να σπάσουν το τζάμι και να αρπάξουν το ταμείο…. οπότε έφυγαν με άδεια χέρια….

Σήμερα (07-07-2010) και περί ώρα 12.10΄, σε Υποκατάστημα Εθνικής Τράπεζας στον Οικισμό Κανήθου Χαλκίδας Ευβοίας, τρία -3- άτομα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας, τα οποία είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες, εκ των οποίων το ένα έφερε όπλο και χρησιμοποιώντας βαριοπούλες, επιχείρησαν να θραύσουν τα τζάμια προσόψεως του υποκαταστήματος Ε.Τ.Ε. Κανήθου, με σκοπό να εισέλθουν εντός για να διαπράξουν ληστεία, πλην όμως, λόγω αντοχής των υαλοπινάκων, δεν ευοδώθηκε η προσπάθειά τους και αφού υπέπεσε στην αντίληψή τους, ότι καταφθάνουν αστυνομικές δυνάμεις στον τόπο, επιβιβάσθηκαν σε IXE αυτ/το και διέφυγαν με κατεύθυνση προς το Μουρίκι-Θηβών-Βοιωτίας.
Στον τόπο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις έδρας της Διεύθυνσής μας.
Δράστες αναζητούνται από σύνολο διαθέσιμων δυνάμεων, σε συνεργασία με Αστυνομικούς της Α.Δ. Βοιωτίας.
Προανάκριση ενεργείται από Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας.

Πάντως έχει παραγίνει το κακό με τις ληστείες στις τράπεζες της Χαλκίδας και όμορων Δήμων. Η εγκληματικότητα στην πόλη μας φαίνεται να έχει πάρει την ανιούσα…. 


 

Ακολουθείστε μας στο Google News