Απερρίφθη και η δεύτερη κατά σειρά προσφυγή του Δ. Θωμά εναντίον του Νικολάου Αγγελή από την επιτροπή του άρθρου 152 στην οποία είχε προσφύγει μετά την αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος.

Ο Νίκος Αγγελής αναφέρει ότι η επιτροπή συνεδρίασε αποτελούμενη από την Πρόεδρο-δικαστικό , εκπρόσωπο του δικηγορικού συλλόγου Χαλκίδας και της ΠΕΔ στις 18 Ιουνίου 2020 και δεν μπήκε στην ουσία της προσφυγής, επειδή ο πρώην δήμαρχος δεν είχε τηρήσει τις προβλεπόμενες από το νόμο προθεσμίες των τριάντα ημερών.

Ακόμη ο Νίκος Αγγελής έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του κυρίου Θωμά για συκοφαντική δυσφήμηση επειδή το κείμενο της προσφυγής του είχε διαρρεύσει στον ηλεκτρονικό τύπο και στην εφημερίδα των νέων οριζόντων ενώ ήρθε ως θέμα από την αντιπολίτευση και στο δημοτικό συμβούλιο Κύμης Αλιβερίου το οποίο μεταδίδεται απευθείας από το διαδίκτυο.

Οι συκοφαντικοί και ψευδείς ισχυρισμοί ότι ο συνεργάτης του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου δεν εκτελεί τα καθήκοντα του και παρατύπως προσλήφθηκε χωρίς να έχει προϋπηρεσία σε μέσα ενημέρωσης και στην αυτοδιοίκηση θα εξετασθούν πλέον από την ελληνική δικαιοσύνη τόσο στα ποινικά όσο και στα αστικά δικαστήρια. Έχοντας εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αναμένεται πλέον η λογοδοσία σε αυτήν από τον άνθρωπο που έθιξε την τιμή και την υπόληψη μου και αμφισβήτησε την επαγγελματική μου επάρκεια, δήλωσε ο κ. Αγγελής.