Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη, στις 9 το βράδυ το ΚΑΣ με θέμα τη μεταφορά λιμένος Χαλκίδας, όπου θα παραστούν εκπρόσωποι Δήμου και Λιμενικού Ταμείου. Εν τω μεταξύ ο Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας, Θανάσης Μπουραντάς με επιστολή του προς το ΚΑΣ, στηρίζει τη μεταφορά στην περιοχή Αυλίδας.
Όπως τονίζει στην επιστολή του η εγκατάσταση του λιμένος Χαλκίδας στο χώρο που προβλέπεται απο το ΓΠΣ, δεν προκαλεί καμία ενόχληση ούτε επηρεάζει άλλη λειτουργία ή δραστηριότητα πόσο μάλλον την Αυλίδεια Αρτέμιδα, αφού το σημείο δεν έχει καμία σχέση με τον αρχαιολογικό χώρο.
Μάλιστα, χαρακτηρίζει υποκριτικό το ενδιαφέρον κάποιον για την Αυλίδεια Αρτέμιδα υποκριτικό, τονίζοντας πως αν ήταν πραγματικό θα είχε εκδηλωθεί εδώ και χρόνια και όχι σήμερα, απλά και μόνο για να διαφωνήσουν με τη μεταφορά του λιμένος Χαλκίδας, μια παρέμβαση με πολλαπλά οφέλη για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκίδας.
Ακολουθείστε μας στο Google News