Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ παρουσιάζει στην πόλη μας την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «ΧΑΜΑΜ ΓΥΝΑΙΚΩΝ» την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010, σε δύο παραστάσεις 7:30μ.μ. και 9:30μ.μ.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Τιτίκα Σαριγκούλη, Καίτη Φίνου, Εύα Λάσκαρη, Μαρία Δρακοπούλου, Βάσια Βασιλείου, Αγάπη Βατιανού, Μαρία Τοκμάκη, Θανάσης Τσέλος. Η σκηνοθεσία είναι του Γιάννη Μόρτζου.
Το έργο διαδραματίζεται σε ένα δημοτικό χαμάμ που έχει χτιστεί στις αρχές του αιώνα σε κάποια συνοικία του Λονδίνου. Εκεί συχνάζουν γυναίκες της περιοχής, φαινομενικά για να «χαλαρώσουν» και να «ξεκουραστούν», αλλά ουσιαστικά για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, να μιλήσουν.
Ανάμεσά τους η απίθανη γηραιά κυρία Μέντοου (Τιτίκα Σαριγκούλη) με την υστερική κόρη της Αυγή (Μαρία Τοκμάκη), η παρορμητική Τζόσι (Βάσια Βασιλείου), η συντηρητική Νάνσυ (Αγάπη Βατιανού), η συγκρατημένη Τζέιν (Ευα Λάσκαρη). Γίνονται φίλες κι εκμυστηρεύονται τα συναισθήματα τους μεταξύ τους, αλλά και στη Βιολέτα (Καίτη Φίνου) την υπεύθυνη του χαμάμ. Η αναστάτωση στη ζωή αυτών των έξι γυναικών έρχεται όταν ο Δήμος αποφασίζει να γκρεμίσει το χαμάμ.
Εισιτήρια προπωλούνται από την Μεγάλη Πέμπτη στην ΔΗ.Κ.Ε.Χ. (Αβάντων 50). Τιμή εισιτηρίων (22€ και 16€ φοιτητικό , μαθητικό , τρίτης ηλικίας , πολυτέκνων). Θέσεις αριθμημένες