Ο καταξιωμένος Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα βρίσκεται στην Χαλκίδα την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 12:00 για να συζητήσει με υποψήφιους σπουδαστές μαγειρικής. Το OPEN DAY με τον γνωστό κριτή του Master Chef, διοργανώνεται από το ΙΕΚ PRAXIS, στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

Η εκδήλωση είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται η κράτηση θέσης στα τηλέφωνα 22210-74005 και 22210-61607 ή συμπληρώνοντας την φόρμα ενδιαφέροντος που θα βρείτε εδώ.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος Chef, από φέτος θα μεταδίδει τις γνώσεις και το πάθος του για την μαγειρική, αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα διδάσκει στα Τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, ενώ θα παραδίδει και εξειδικευμένα σεμινάρια, master classes, παρουσιάσεις και ημερίδες για όλους τους σπουδαστές.

Όσοι ενδιαφέρονται για Σπουδές Μαγειρικής, θα έχουν την ευκαιρία:

· Να ακούσουν και να συζητήσουν ανοιχτά με τον Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο

· Να μάθουν τα πάντα για τα μυστικά και τις προοπτικές του επαγγέλματος

· Να λύσουν όλες τις απορίες τους για το ποιες είναι οι καταλληλότερες σπουδές μαγειρικής

· Να δοκιμάσουν τις συνταγές του Chef που θα έχουν φτιαχτεί ειδικά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης

· Να ξεναγηθούν στα υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγερικής του ΙΕΚ PRAXIS

· Να πάρουν δώρο την πρώτη τους ποδιά μαγειρικής!

Έτσι, ο γνωστός κριτής του Master Chef και επικεφαλής των εστιατορίων Feedέλ, θα καθοδηγεί τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS σε νέες γαστρονομικές τεχνικές που θα απογειώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

EARLY BIRD: Για όλους τους ενδιαφερόμενους για σπουδές μαγειρικής προσφέρονται προνομιακές τιμές για εγγραφή μέχρι 30 Ιουνίου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2221061607.

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι Executive Chef και συνιδιοκτήτης των εστιατορίων Feedέλ Urban Gastronomy (στο κέντρο της Αθήνας) και του Feedέλ Assador (στην Γλυφάδα) βραβευμένα με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.
Έκανε τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο εστιατόριο Semiramis. Συνέχισε την καριέρα του στο Λονδίνο, δίπλα στον διάσημο Chef Gordon Ramsey.
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Jerom Seres και πήραν μαζί το πρώτο τους Αστέρι Michelin. Δούλεψε στο εστιατόριο MUGARITZ, στο San Sebastian της Ισπανίας, την εποχή που θεωρούνταν το 3ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο. Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ανέλαβε το γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο ALERIA.

Από τότε μπήκε στη ζωή του και το Master Chef, όπου συμμετείχε ως Food and Beverage Producer στην αρχή και ως κριτής του διαγωνισμού στην συνέχεια.

Ακολουθείστε μας στο Google News