Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Ν. Ευβοίας καταγγέλει την Κυβέρνηση για την μη καταβολή δώρου Πάσχα και μισθού Μαρτίου στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ.

Ακολουθεί η επιστολή του Κινήματος:

Κυβέρνηση συνεχίζει να αποκαλύπτεται. Ξεδιπλώνει σταδιακά το σχέδιό της για την πλήρη απαξίωση της ΛΑΡΚΟ. Αδιαφορεί πλήρως και καλύπτει απόλυτα την προκλητική πρακτική και την απόφαση της εκκαθάρισης, με αποτέλεσμα να μην καταβληθεί το Δώρο Πάσχα και να μην εξοφληθεί ο μισθός του Μαρτίου προς τους εργαζόμενους. Συνεχίζεται ο εμπαιγμός και για τους εργαζόμενους που έχουν συνταξιοδοτηθεί και δεν έχει καταβληθεί η αποζημίωσή τους.

Έτσι αφήνει σήμερα Μ. Παρασκευή 1200 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, εν μέσω οικονομικής κρίσης και πανδημίας του κορωνοϊού, χωρίς τα απαιτούμενα των αγίων ημερών.

Όλα αυτά συμβαίνουν παρά τις καταγγελίες των εργαζομένων προς τις αρμόδιες υπηρεσίες. Η Κυβέρνηση, οφείλει έστω και τώρα, να δείξει την στοιχειώδη ευαισθησία και να φροντίσει ώστε να κάνουν Πάσχα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους.

Ακολουθείστε μας στο Google News