Η Ομοσπονδία Ταξί ανακοινώνει στάση εργασίας όλων των ταξί της χώρας από τις 8 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα, την Πέμπτη 18/10.

Η στάση εργασίας γίνεται μετά την πρόσκληση για συμμετοχή στην απεργία που διοργανώνεται από την Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον πρόεδρό της κ. Βασίλη Κορκίδη, την οποία αποδέχτηκε το Δ.Σ της Ομοσπονδίας Ταξί.

«Σάρκα και οστά παίρνει η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Ταξί  για αφύπνιση όλων  των επαγγελματικών ομάδων ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα που σχεδίασαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και τρόικα.

Kάθε σωματείο ταξί σε όλη την χώρα ας εντάξει τις δυνάμεις του στον κοινό αγώνα συμμετέχοντας σε ανάλογες εκδηλώσεις», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο των ταξί Χαλκίδας, κο Λεωνίδα Τσεκούρα, ο οποίος δήλωσε: «Δεν έχουμε λάβει κάποιο χαρτί ακόμη από την Ομοσπονδία, αλλά θα συμμετέχουμε όπως και να έχει!»

Όσον αφορά τις απεργίες γενικά, ο κ. Τσεκούρας θεωρεί ότι για να επιτευχθεί ο στόχος τους  πρέπει να γίνονται πιο συχνά.

Οι απεργίες καλές είναι, αλλά αν γίνονται μία φορά στις είκοσι μέρες, τότε δεν θα ασκηθεί πίεση στην Κυβέρνηση. 

Ανακοίνωση Σωματείου Ταξί Χαλκίδας: Το Σωματείο και το Ράδιο Ταξί Χαλκίδας συμμετέχουν στην Πανελλαδική στάση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 8:00 π.μ ως τις 17:00 μ.μ της Πέμπτης 18 Οκτωβρίου 2012 ενάντια στα νέα μέτρα που σχεδίασαν κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση και τρόικα.

Ζητούμε την κατανόηση του επιβατικού κοινού και ενημερώνουμε ότι για έκτακτα περιστατικά το τηλεφωνικό κέντρο του Ράδιο Ταξί θα λειτουργεί.