Χωρίς Θαλασσινό Καρναβάλι αφήνει ο κορονοϊός και το 2022 τη Χαλκίδα. Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που πραγματοποιήθηκε το Θαλασσινό Καρναβάλι στην Χαλκίδα ήταν το “μακρινό” 2019 με θέμα την “Αργοναυτική Εκστρατεία”.

Ήδη υπάρχει εισήγηση από την Επιτροπή των Ειδικών να μην πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις που θα προκαλέσουν συνωστισμό σε όλη τη χώρα με την κυβέρνηση να καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 αναμένονται να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης.

Χωρίς Θαλασσινό Καρναβάλι, Λευκή Νύχτα και Παρέλαση Καρναβαλιστών αλλά με μουσικά σχήματα που θα δίνουν εορταστικό τόνο στους δρόμους της πόλης.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο Δήμος Χαλκιδέων και ο ΔΟΑΠΠΕΧ ως αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου και του τόπου μας να γιορτάσει τις Aπόκριες, μελετά επιλεκτικές δράσεις μεταξύ των οποίων και να δοθούν άδειες σε μουσικά σχήματα ώστε να παίζουν υπαίθρια μουσική σε διάφορα σημεία της πόλης.

Αναμένεται σύντομα το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων.

Ακολουθείστε μας στο Google News