Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης στέλνει το δικό του μήνυμα για το εκλογικό αποτέλεσμα, το οποίο ανέδειξε νέα δήμαρχο την Έλενα Βάκα. Μεταξύ άλλων ο Χρήστος Παγώνης αναφέρει ότι θα σταθεί αρωγός στο έργο της νέας δημοτικής αρχής ώστε να ολοκληρώσει τα μεγάλα και σημαντικά έργα που εξασφάλισε η τωρινή δημοτική αρχή.

Ο ίδιος αναφέρει:

Αγαπητοί συμπολίτες,φίλες και φίλοι,αγαπητοί συνεργάτες,

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τον έντιμο αγώνα σας και την ανιδιοτελή σας υποστήριξη σε όλη αυτή τη μακρά εκλογική διαδικασία.

Επιλέξαμε την γλώσσα της αλήθειας σεβόμενοι τον καθένα και την καθεμιά ξεχωριστά. Δεν μπήκαμε σε παζάρια και σε συμφωνίες κάτω απο το τραπέζι δηλώνοντας ξεκάθαρα και δημόσια τις προθέσεις μας.

Παρουσιάσαμε με λεπτομέρεια το έργο που κάναμε και το πρόγραμμα μας για τα επόμενα χρόνια. Αυτό επιβάλλει η πολιτική μας ηθική και η αξιοπρέπεια με την οποια πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να συγχαρώ τη νέα Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα για τη νίκη της στο Β´ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών. Στη νέα θητεία θα σταθούμε αρωγοί στο έργο της νέας δημοτικής αρχής ώστε να ολοκληρώσει τα μεγάλα και σημαντικά έργα που εξασφαλίσαμε για το Δήμο Χαλκιδέων.

Θα ειμαστε ταυτόχρονα αυστηροί κριτές και θεματοφύλακες της διαφάνειας και της θεσμικής και δημοκρατικής ομαλότητας στη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δήμου Χαλκιδέων εν γένει.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της νέας δημοτικής αρχής και ελπίζουμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών μας.

Αφήνουμε μια σημαντική παρακαταθήκη ενός οικονομικά υγιούς Δήμου με εξασφαλισμένα κεφάλαια για σημαντικά έργα και μια εν εξελίξει αναπτυξιακή στρατηγική που εχει αποδώσει σημαντικούς καρπούς. Οφείλουμε όλοι να διασφαλίσουμε τη συνέχιση όλων αυτών για το καλό όλων των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστώ θερμά!

Χρήστος Δ. Παγώνης
Δήμαρχος Χαλκιδέων