Ξεκίνησαν και επίσημα στη Χαλκίδα, οι εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων του Οργανισμού Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων, με την τελετή ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου.

Το παρών στην τελετή έδωσαν, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Ελένη Βάκα, η Πρόεδρος του ΔΟΑΠΠΕΧ Ελένη Αϊδίνη, η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμητρα Σακελλαράκη, οι Αντιδήμαρχοι: Βασίλης Γουρνής, Γιάννης Νέζης, Χαράλαμπος Κώσταρος, Νίκος Παπαγεωργόπουλος και Αναστασία Ψυχογυιού, ο Βουλευτής Αθανάσιος Ζεμπίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο πρώην Βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος, Περιφερειακοί, Δημοτικοί, Κοινοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Στην γιορτή μας ταξίδεψαν μουσικά και μας διασκέδασαν τα Μουσικά Σύνολα του ΔΟΑΠΠΕΧ, η Χορωδία και 10μελής ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας και το συγκρότημα «The Jeepers Creepers band», διασκέδασε τον κόσμο με χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η γιορτή μόλις ξεκίνησε!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ακολουθούν, είναι την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:30, στην πλατεία Αγ. Νικολάου, όπου τραγουδάμε Κλασσικά και Σύγχρονα Χριστουγεννιάτικα, με το Ωδείο & Στούντιο Μαρσύας.
Ενώ στο Θέατρο Παπαδημητρίου και ώρα 18:00, θα γίνει η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ του Μουσικού Σχολείου Χαλκίδας
Ακολουθεί η Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στην πλατεία Αγ. Νικολάου «Τα Σπάργανα”, Χριστουγεννιάτικο έθιμο της Ηπείρου, με χορό, τραγούδι, κεράσματα με πίτες, κρασί, τσίπουρο κλπ που θα παρουσιάσει ο Παναηπειρωτικός Σύλλογος Ν. Εύβοιας «Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες Παιδιών», από τα μέλη του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Εξωραϊστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κανήθου, στο χώρο του Ξυλόσπιτου, στο Άλσος Κανήθου.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων.
Ακολουθείστε μας στο Google News