Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Νέας Αρτάκης θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη χορευτική εκδήλωση.

Το παραμύθι που θα παρουσιαστεί, έχει σκοπό να φέρει κοντά τα παιδιά από όλον το κόσμο, από τις 5 Ηπείρους της Γης, να ενώσουν τις δυνάμεις τους για έναν κοινό σκοπό, να βοηθήσουν τον Άϊ Βασίλη να φέρει εις πέρας το έργο του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Ένα χιουμοριστικό αλλά ταυτόχρονα και συγκινητικό χορευτικό παραμύθι, που θέλει να περάσει στα παιδιά μηνύματα κατά του ρατσισμού αλλά και μηνύματα ενότητας και αγάπης.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Στο εργαστήρι του Άη Βασίλη, στο μακρινό και παγωμένο Βόρειο Πόλο, φέτος στις γιορτές τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά.
Ένα μικρό προβληματάκι προέκυψε με τη μπουγάδα και έτσι ο Αϊ Βασίλης δεν έχει ρούχα να φορέσει για τη μεγάλη βραδιά!!
Αγιο-βασιλίτσες, ξωτικά, ταρανδάκια, καθώς και τα παιδιά όλου του κόσμου σπεύδουν να βοηθήσουν με όλη τους την καρδιά τον Αϊ Βασίλη να τα καταφέρει δείχνοντας ευγνωμοσύνη που εκείνος μας θυμάται όλους κάθε χρόνο.
Ένα χορευτικό ταξίδι σε όλον τον κόσμο, καθώς και ένα συγκινητικό μήνυμα ενότητας και αγάπης για τις άγιες μέρς των Χριστουγέννων.
Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες: 2221041050
Διοργάνωση:Σχολής χορού «Παρασκευής Υφαντή».