Στο διεθνή διαγωνισμό International Beer Challenge 2010 στο Λονδίνο, οι μπύρες Septem Monday’s Pilsner και Septem Friday’s Pale Ale βραβεύθηκαν με χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Design & Packaging. Η Septem Microbrewery έχει έδρα το Δήμο Αυλώνος Εύβοιας.

Επιπλέον, τα προιόντα της Μικροζυθοποιίας Septem ανακηρύχθηκαν Supreme Champions της κατηγορίας Design & Packaging, ανάμεσα σε όλα τα ζυθοποιία που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό.O συγκεκριμένος διαγωνισμός διοργανώνεται κάθε χρόνο με στόχο να βραβεύσει τις καλύτερες μπύρες διεθνώς και στη συνέχεια να προωθήσει τους μεγάλους νικητές σε αγοραστές και εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Υπεύθυνη για το branding και το συνολικότερο concept της Μικροζυθοποιίας Septem “Every day has its unique taste”, είναι η εταιρεία Milk Branding Professionals.
Παράλληλα η Μικροζυθοποιία Septem παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο μοναδικό προϊόν, την Septem Sunday’s Honey Golden Ale, μια premium μπύρα με επαναζύμωση, η οποία παράγεται με χρήση ελληνικού μελιού ανθέων. H Septem Sunday’s είναι φρέσκια, μη παστεριωμένη μπύρα με χρυσαφένιο χρώμα και εντυπωσιακά αρώματα πορτοκαλιού, ροδάκινου και εξωτικών φρούτων. Το συγκεκριμένο προϊόν κυκλοφορεί σε νέα πρωτοποριακή φιάλη 330 ml, που φέρει ανάγλυφο το λογότυπο της Septem, και μειώνει σημαντικά την επιβάρυνση του περιβάλλοντος, καθώς χρησιμοποιεί 20% λιγότερο γυαλί σε σχέση με την προηγούμενη.