Το δικό του μήνυμα αναφορικά με το αποτέλεσμα τω εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015 απέστειλε ο υποψήφιος βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Αλεξίου.

Οι εκλογές τέλειωσαν!

Στη χώρα μας έχουμε μια νέα πραγματικότητα. Η αριστερή  Διακυβέρνηση ξεκίνησε. Τα πρώτα δείγματα, γραφής μέσα από ένα πρωτόγνωρο συμβολισμό, είναι ενθαρρυντικά και ελπιδοφόρα για αυτά που θα ακολουθήσουν για το Λαό και τη χώρα.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους συντρόφους ,φίλους, γνωστούς και άγνωστους γυναίκες και άνδρες, που με τη ψήφο τους βοήθησαν να ανατραπεί αυτή η βαρβαρότητα που βιώσαμε τα πέντε τελευταία χρόνια.

Οι Έλληνες μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον αντάξιο της Ιστορίας και των λαϊκών παραδόσεων μας. Τα παιδιά μας μπορούν να ελπίζουν και να ονειρεύονται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την στήριξη  στο ψηφοδέλτιο -και εμού προσωπικά-.

Πήραμε μέρος στην ανατροπή του μαύρου εφιάλτη που ζούσαμε. Αναπνέουμε ελεύθερα. Μια μάχη κερδίσαμε, θα ακολουθήσουν και άλλες. Θα συναντιόμαστε καθημερινά, θα στηρίζουμε, θα ελέγχουμε, θα απαιτούμε διαφάνεια και θα είμαστε σε ετοιμότητα για τα δεσμευθέντα.

Σφίγγω το χέρι  στο κάθε ένα από εσάς  ξεχωριστά.

Σας ευχαριστώ.

Ακολουθείστε μας στο Google News