Με επιστολή του ο Δημήτρης Κούκουζας, ξεκαθαρίζει τη παρεξήγηση που δημιουργήθηκε σχετικά με το mail που έλαβε, ο Παναγιώτης Σίμωσης για υποστήριξη του στις αρχαιρεσίες του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ευβοίας.
Εν όψη των αυριανών εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Συνεταιριστική Τράπεζα Εύβοιας, συνεργαζόμενος με ιδιωτική διαφημιστική εταιρεία, έστειλα μήνυμα προς τους μετόχους της Τράπεζας.
Δυστυχώς η εν λόγω εταιρεία από λάθος – όπως ισχυρίστηκε και έστειλε διορθωτικό SMS – έστειλε το μήνυμα με τον τίτλο EVIA CHAMBER.
Επειδή σέβομαι τον Φορέα του Επιμελητηρίου, που υπηρετώ τόσα χρόνια, αλλά και τους συνυποψήφιους μου στις αυριανές εκλογές, θέλω να δηλώσω δημόσια ότι ουδέποτε σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω το Επιμελητήριο για ίδιο πολιτικό όφελος.
Είναι αποκλειστική ευθύνη της εταιρείας E – ON, την οποία και αναγνώρισε.
Με Τιμή,
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ακολουθείστε μας στο Google News