Η ΔΕΗ συνεπής στην εξαγγελία της προς τους πελάτες της που επλήγησαν τον Αύγουστο του 2021 από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αττική, στη Ρόδο και στη Βόρεια Εύβοια, παρέχει τη δυνατότητα να καταθέσουν αίτηση για τη διαγραφή των ληξιπρόθεσμων, αλλά και τυχόν τρεχουσών οφειλών τους που αφορούν στη χρέωση προμήθειας ΔΕΗ. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Από σήμερα Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, οι δικαιούχοι μπορούν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα dei.gr και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα διαγραφής οφειλών στην ειδική πλατφόρμα.

• Οι δικαιούχοι της στήριξης είναι οικιακοί πελάτες των οποίων η οικία καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά του Αυγούστου
• η διαγραφή αφορά τόσο τρέχουσες όσο και ληξιπρόθεσμες οφειλές
• Η διαγραφή αφορά μόνο σε χρεώσεις προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως τονίζεται, η ΔΕΗ στο πλαίσιο του κοινωνικού της ρόλου συμμετέχει ενεργά στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση των πυρόπληκτων περιοχών και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών. Όσον αφορά στην Εύβοια, η ΔΕΗ ως «Ανάδοχος Αποκατάστασης και Αναδάσωσης» ανέλαβε τη χρηματοδότηση έργων στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, με συνολική δωρεά 3 εκατ. ευρώ.

Στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ θα βρείτε την ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήματος, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τη συνοδεύουν καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για την υποβολή του αιτήματος.

Ευχαριστίες Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης προς την Διοίκηση της ΔΕΗ

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Σίμος Κεδίκογλου, ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ κ. Γιώργο Στάσση για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα διαγραφής οφειλών των πληγέντων της Βόρειας Εύβοιας και στη συνολική συμβολή του στην ανακούφιση των πυρόπληκτων από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.

Ειδικότερα, ο Υφυπουργός και Βουλευτής Εύβοιας, με αίσθημα ευθύνης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα των πληγέντων συμπολιτών του, μετέφερε το καθολικό αίτημά τους για διαγραφή οφειλών προς την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού.

Ακολουθείστε μας στο Google News