Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος διοργανώνουν την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 δωρεάν προληπτικό έλεγχο (rapid tests) από τις δώδεκα έως τις τρείς το μεσημέρι 12:00 έως 15:00 στον χώρο του ΕΠΑΛ Κονιστρών με τη διαδικασία drive-thrugh έλεγχος του εξεταζόμενου μέσα στο αυτοκίνητο.

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 και με την ίδια διαδικασία θα γίνουν προληπτικοί έλεγχοι στην Κύμη (rapid tests, drive-thrugh ) στο 2ο δημοτικό σχολείο από τις εντεκάμιση το πρωί έως τις τρείς το μεσημέρι (11:30 έως 15:00).

Την ίδια ημέρα θα γίνουν έλεγχοι drive-thrugh και στην κοινότητα Μετοχίου από την μια έως τις δυο το μεσημέρι 13:00 έως 14:00.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης covid-19 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος και το κλιμάκιο ΕΟΔΥ Χαλκίδας θα κάνουν ελέγχους (rapid tests) στο Αλιβέρι με τη διαδικασία drive-thru από τις δέκα το πρωί 10:00 έως τις δώδεκα το μεσημέρι (12:00) στο κλειστό γήπεδο Αλιβερίου (εξωτερικός χώρος στάθμευσης)
Θα είναι απαραίτητη η προσκόμιση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας και ΑΜΚΑ.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν ημερομηνία και ώρες ελέγχου για το Αυλωνάρι.

Ακολουθείστε μας στο Google News