Ο Βασίλης Δεμερτζής ζει στη Χαλκίδα και είναι παντρεμένος με την Ελένη Περγοπούλου, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας.

Ο Βασίλης Δεμερτζής είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, με  μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκόβη στην διοίκηση επιχειρήσεων. Εργάστηκε σαν στέλεχος σε αρκετές πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως Mercedes-Benz, Ford Motor Co., United States Gypsum όπου έχει λάβει και τιμητική διάκριση ως κορυφαίος Ευρωπαίος Manager για το 2005.

Έχει εργαστεί σαν διευθυντικό στέλεχος σε σημαντικές Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου, των κατασκευών και του Marketing. Συμμετέχει εταιρικά σε τεχνική εταιρεία στο χώρο της ξηράς δόμησης και δραστηριοποιείται συμβουλευτικά με την προσωπική του εταιρεία σαν σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Από τον Απρίλιο του 2013 κατέχει το θεσμικό ρόλο του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου στο ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Η πολιτική του δραστηριότητα ξεκινάει από το 1983 με την ένταξη του στην ΟΝΝΕΔ. Έχει διατελέσει, Υπεύθυνος Σπουδαστικού της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στη Χαλκίδα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στο Τμήμα Θέσεων και Μελετών, μέλος της ΟΚΕ Μεταφορών της ΝΔ, μέλος της ΔΑΚΕ ΕΕΤΕΜ, ο πρώτος (και τελευταίος) Πρόεδρος της ΝοΔΕ Εύβοιας εκλεγμένος με άμεση εκλογή από τα 12.000 μέλη του κόμματος στην Εύβοια, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και μέλος της επιτροπής ιδεολογίας του Συνεδρίου της ΝΔ.

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριότητας προσπαθεί με παρεμβάσεις του να υποστηρίζει κοινωνικές δομές που χρίζουν υποστήριξης. Στη λογική αυτή στο Δημοτικό Σχολείο του Πισσώνα έγινε δωρεά 10 υπολογιστών από την ΟΠΑΠ, στο Αγροτικό Ιατρείο Γιάλτρων καρδιογράφος με απινιδωτή από την ΔΕΣΦΑ ΑΕ, 10 υπολογιστές στο ΕΠΑΛ Κονιστρών, οικονομική υποστήριξη στον ΝΟ Αλιβερίου και αρκετά άλλα που βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η πολιτική του ταυτότητα είναι διακριτή !
Ασπάζεται τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τις ιδεολογικές και πολιτικές αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ακολουθείστε μας στο Google News