Η Τζουντ Σισέ μέσω του Τζιμπρίλ έγραψε στο twitter πως ο άντρας της δεν θα κάνει κανένα αποχαιρετιστήριο πάρτι. Απλά του ζητήθηκε να παίξει μουσική στη Χαλκίδα. Ωστόσο η πρόσκληση που τυπώθηκε, γράφει  «το καλύτερο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έγινε ποτέ», παραπέμποντας στην τελευταία παράσταση του μεγάλου παίκτη των γηπέδων, μπροστά στο ελληνικό κοινό.

Πάντως, χθες, ο ιδιοκτήτης του «Gaz», Χάρης Σπύρου δήλωσε στο gazzetta.gr πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα παίξει μόνο μουσική την Παρασκευή στο μαγαζί του και τίποτα άλλο.
Η Τζουντ απορεί πως προέκυψε το… αποχαιρετιστήριο πάρτι μιας και ο σύζυγος της, το μόνο που θα κάνει είναι να ανέβει στα decks: «Γεια σας. Ο σύζυγός μου ζήτησε να σας ενημερώσω ότι ουδέποτε ζήτησε να κάνει πάρτι αποχαιρετισμού αυτή την Παρασκευή. Το μόνο που του ζητήθηκε ήταν να παίξει ως DJ», ήταν το πρώτο μήνυμα της στο twitter για να ακολουθήσει αργότερα το άλλο που έγραψε: «Πως προέκυψε αυτή η φημολογία, είναι πραγματικά αδιανόητο».

http://www.gazzetta.gr/article/item/203209-poio-apohairetisterio-parti

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, τον Χάρη Σπύρου, ο οποίος μας ενημέρωσε πως ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρεθεί στο Gaz Club στη Χαλκίδα για να παίξει μουσική: «Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα βρεθεί την Παρασκευή στη Χαλκίδα για να παίξει μουσική», ήταν η απάντησή του για το πάρτι.
Το πάρτι το διοργανώνει ο Σισέ; Θα είναι το αποχαιρετιστήριό του επειδή φεύγει από την Ελλάδα;
«Δεν το γνωρίζω αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα βρεθεί ως γκεστ σταρ στα decks και θα παίξει μουσική για τον κόσμο που θα βρίσκεται εκεί την ώρα στο μαγαζί. Δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο».
Η συνομιλία έκλεισε με τον Χάρη Σπύρου να επαναλαμβάνει πως: «Ο Σισέ θα παίξει μουσική»!