Ο Ηλίας Πετσής, Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού καταγγέλλει το γεγονός, ότι η αντιπολίτευση δεν κλήθηκε να παραστεί σε σύσκεψη για τα προβλήματα της Β.Εύβοιας, όπου θα συμμετείχαν βουλευτές και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Στ.Ελλάδας.

Τη Δευτέρα 1η Αυγούστου στην Ιστιαία πραγματοποιείται συνάντηση του κυρίου Ζάχου με τον κύριο Ψαρρό, στην οποία έχουν κληθεί οι βουλευτές της Εύβοιας, ο Περιφερειάρχης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιοχής, ώστε να επιδείξουν οι δύο δήμαρχοι την φαινομενική διάθεση τους να ασχοληθούν με τα προβλήματα της Βόρειας Εύβοιας.
Τους διαφεύγει, όμως, το γεγονός ότι η προσπάθεια αυτή βρίσκεται πάνω από μια κοντόφθαλμη τακτική που σκοπό έχει να εντυπωσιάσει πρόσκαιρα και η κατάσταση επιβάλει συλλογική, θεσμική και συντονισμένη προσπάθεια.
Για του λόγου το αληθές, δεν εκλήθη η αντιπολίτευση για να συμμετάσχει και δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σε επίπεδο Δημοτικού Συμβουλίου για τα θέματα που θα τους απασχολήσουν. Εν τέλει, ουδεμία πρόθεση φαίνεται να έχει κανένας εκ των κυρίων Ζάχου και Ψαρρού, να ανοίξουν τη συζήτηση για τα προβλήματα του τόπου μας μέσα στην κοινωνία και αναλώνονται σε κλειστές συναντήσεις χωρίς δημοσιογράφους, γεγονός που τους δίνει τη διακριτική ευχέρεια να μεταφέρει ο καθένας εκτός της αίθουσας τη δική του αλήθεια.
Κύριοι δήμαρχοι αποβάλετε τον συγκεντρωτισμό και την εσωστρέφεια που σας περιγράφει και συνειδητοποιείστε ότι κανένας, όσο ψηλά και να θέλει να τοποθετήσει τον εαυτό του δεν είναι Μεσσίας. Τα προβλήματα του τόπου και η λύση τους είναι υπόθεση όλων μας, ακόμη και της αντιπολίτευσης, όσο και αν αυτό σας ενοχλεί.